huzunluyillar
Üye
vault benzeri program arıyorum
merhaba arkadaşlar. bilen arkadaşlar vardır ama bilmeyenler içinde özetleyeyim. android işletim sistemi için geliştirilen vault programı istediğiniz bir numaradan gelen arama olsun mesaj olsun normal ekrana düşmüyor. istediğiniz resimleri de gizlemeniz mümkün. mesela mesaj geldi diyelim mesaj kutusunda gözükmüyor. vault programının icinden şifre ile okuyabiliniyor. ekrana sadece ufak bi simge beliriyor en ust tarafta.
aynı şirket iphone için de programı yayınlamış fakat msjlar ve aramaları gizlemiyor sadece resimleri gizleyebiliyor. program elbetteki kendini geliştirecektir ancak bu ne kadar sürer bilemiyorum. benim sizden istediğim bu tarz başka bi program var mı? mesajların mesaj kutusuna düşmeden gizli yerden okunması mümkün olan bi program var mı bildiğiniz?
aynı şirket iphone için de programı yayınlamış fakat msjlar ve aramaları gizlemiyor sadece resimleri gizleyebiliyor. program elbetteki kendini geliştirecektir ancak bu ne kadar sürer bilemiyorum. benim sizden istediğim bu tarz başka bi program var mı? mesajların mesaj kutusuna düşmeden gizli yerden okunması mümkün olan bi program var mı bildiğiniz?