varmı bi babayiğit yardım edecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
varmı bi babayiğit yardım edecek
arkadaşlar 700 telefonum var burada ki modları yerlerine atıyorum herşey eksiksiz core kilidi açık ama flaşh yaptıktan sonra telefon açılmıyor nerde hata yapıyorum bi el atsanız biraz heveslendim de rofs 2 dosyaları attığımda açılmıyor ama bazı dosyaları rofs 3 e attığımda çalışıyor örn.müzik çalar equlizer falan bi yardım edermisiniz

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum öyle kafana göre mod atamazsın çünkü çakışır. Her modu tek tek atıp sonra telefona flash atıp denemen lazım. Sanırım şimdi modderlerin işinin ne kadar zor olduğunu anlamışsındır :)

• Beğen
Tepkiler: serecans

THe_PRoTeCToR

Üye
Ben daha güzel bi yöntem söyleyeyim..
Çakışıp çakışmadığını anlamak için yeni bi klasör aç.. Bu klasörün içine modları sürükle bırak.. Tıpkı FW modluyormuş gibi.. Attığın modlarda değiştirilsin mi diye sorarsa eğer demek ki mod çakışması vardır..

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Ben daha güzel bi yöntem söyleyeyim..
Çakışıp çakışmadığını anlamak için yeni bi klasör aç.. Bu klasörün içine modları sürükle bırak.. Tıpkı FW modluyormuş gibi.. Attığın modlarda değiştirilsin mi diye sorarsa eğer demek ki mod çakışması vardır..

Einstein terk :d:

• Beğen

THe_PRoTeCToR

Üye
ne sırıtıyon..
Kullandığım yöntemi anlattım..

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar 700 telefonum var burada ki modları yerlerine atıyorum herşey eksiksiz core kilidi açık ama flaşh yaptıktan sonra telefon açılmıyor nerde hata yapıyorum bi el atsanız biraz heveslendim de rofs 2 dosyaları attığımda açılmıyor ama bazı dosyaları rofs 3 e attığımda çalışıyor örn.müzik çalar equlizer falan bi yardım edermisiniz

her mod her yerde çalışmayabilir bu normal. modun içinde yazması lazım rofs2 ve ya rofs3 diye. açılmıyorsa core kilidini açtığına emin tekrar kontrol et 2C mi diye.

• Beğen
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim core kilidini açtım hepsi 2c

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt