Var Mısın Yok Musun[Son 5 e 4 Kırmızıyla Nasıl Girilir]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technonur

technonur

Üye
bazı arkadaşlar soru vs sorulmuyor demiş yarışmaya ilk elemelerde bazı sorular soruluyor onu geçtiğiniz taktirde oraya çıkıyorsunuz

mservank

mservank

Üye
Benden önce size itafen cevap atan arkadaşım bir anlamda sizin sorduğunuz soruyu cevaplamış. :) Yani şuna anlam veremiyorum.Siz bir programda yapımcılığını dahi üstlenmemiş,sadece bir sunucu dahi olsanız neden programınıza katılan insanların çok para kazanmasını isteyeseniz ki? Sonuçta kanal yönetiminin bir yerde bir istekleri olabilir. :) 2-3 program üst üste 500.000 Ytl kazanılsın bakalım o zaman görürüm ben reyting mi ağır basar yoksa cukkadan çıkan paralar mı? :) Hadi Acun Ilıcalı'nın hareketlerini kabul edelim.Yapmacık olmadığını varsayalım.Daha önce de belirttiğim gibi bu programa yarışma demek çok zor.Tamamen o anlık şansa dayalı bir tür yarışma.Tamamen şans.Tabiki yine belirtiyorum,bunlar benim düşüncelerim. :)

sonuçta para adamın cebinden çıkmıyor ayrıca o programda dosluk arkdaşlık bayağı iyi gibi görünüyor tabiki sevdiği insnaların para kazanmasını ister+yarışma deyince aklınıza sürekli sorular mı geliyor inanın bu programdan kötü bilgi yarışmaları var :oke:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
beleşe para kazanıyorlar para kazanmak bu kadar kolay değil bence daha yararlı programları yayına koymaları gerek

sertac2

Üye
balın yerindeyse girersin

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta para adamın cebinden çıkmıyor ayrıca o programda dosluk arkdaşlık bayağı iyi gibi görünüyor tabiki sevdiği insnaların para kazanmasını ister+yarışma deyince aklınıza sürekli sorular mı geliyor inanın bu programdan kötü bilgi yarışmaları var :oke:

Doğru Diosun AHMET ÇAKAR'LA ŞANSA BAK Mesela:D:D

Kaossss

Üye

Siz bir şirkette çalışıyor olsanız.Sadece bir çalışan.Maaşlı.Patronunuz,sizin paralarını car cur etmenize müsama gösterir mi? :) Yarışma adı üstünde bir şeylerle veya başka kişilerle yarış,rekabet halinde olma durumudur.Bu yarışma sadece anlık şansa dayalı bir program.Ortada pek bir rekabet göremiyorum.Kötü bilgi yarışmalarından dem vurmuşsunuz.Bir laf vardır:"Kötü örnek emsal teşkil etmez." :) Yine yeni yeniden yineliyorum.Bunlar benim düşüncelerim. :) Programı bu kadar çok sevmenize saygı gösteriyorum.Ama bana göre tam bir yarışma demek çok zor.

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
müthiş giriş

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bütün yarışmalar bilgi yarışması olcak diye bir şartmı var;)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
sonuçta taş atıp kolları yorulmuyo, hava para. ama bence bu yarışmanın stresi yeter...

hamidor

Üye
40000 ytl benim üniwersitedeki toplam harcıyacaım para :utan

enigma

enigma

Üye
yapmacıklık konusunda katılıyorum. şiirler şarkılar hepsi çok iyi çalışıp çıkıyor resmen bir show ama başını izledin mi kesin sonunu getiriyorsun aşama falan yok genel anlamda. annem hiç kaçırmaz izler.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Valla Başlağıdından Bu Yana 2 Yada 3 program Kaçırdım En Fazla:D

enigma

enigma

Üye
Only one discovery !!!:yuru

night98

night98

Üye
şans:utan

JrSparrow

JrSparrow

Üye
güzel

dreamnurse

dreamnurse

Üye
bence güzel bi yarışma sevinçler olduğu kadar üzüntülerde var zaman zaman abartılar oluyo ama o kadarda olur sonuçta bu bir televizyon şovu olucak okadar..

excelance333

excelance333

Üye
sonradan 100.000 ile 10.000 kaldı 40.000 lik bir teklif geldi teklifi kabul etti.

kendi kutusundan 10.000 cıktı

ailem saolsun hiç kacırmıyolar :D

aynen kardeşim heç kaçırmıyorlar

kavutlar

kavutlar

Üye
salla kafayı al parayı felsefe bu :alkis

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok iyi gitiyordu.

EK039

EK039

Üye
guzel para kazanmis , bu arada ellerine saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt