Benden önce size itafen cevap atan arkadaşım bir anlamda sizin sorduğunuz soruyu cevaplamış.Yani şuna anlam veremiyorum.Siz bir programda yapımcılığını dahi üstlenmemiş,sadece bir sunucu dahi olsanız neden programınıza katılan insanların çok para kazanmasını isteyeseniz ki? Sonuçta kanal yönetiminin bir yerde bir istekleri olabilir.
2-3 program üst üste 500.000 Ytl kazanılsın bakalım o zaman görürüm ben reyting mi ağır basar yoksa cukkadan çıkan paralar mı?
Hadi Acun Ilıcalı'nın hareketlerini kabul edelim.Yapmacık olmadığını varsayalım.Daha önce de belirttiğim gibi bu programa yarışma demek çok zor.Tamamen o anlık şansa dayalı bir tür yarışma.Tamamen şans.Tabiki yine belirtiyorum,bunlar benim düşüncelerim.
![]()

sonuçta para adamın cebinden çıkmıyor ayrıca o programda dosluk arkdaşlık bayağı iyi gibi görünüyor tabiki sevdiği insnaların para kazanmasını ister+yarışma deyince aklınıza sürekli sorular mı geliyor inanın bu programdan kötü bilgi yarışmaları var![]()

sonuçta para adamın cebinden çıkmıyor ayrıca o programda dosluk arkdaşlık bayağı iyi gibi görünüyor tabiki sevdiği insnaların para kazanmasını ister+yarışma deyince aklınıza sürekli sorular mı geliyor inanın bu programdan kötü bilgi yarışmaları var![]()
Yarışma adı üstünde bir şeylerle veya başka kişilerle yarış,rekabet halinde olma durumudur.Bu yarışma sadece anlık şansa dayalı bir program.Ortada pek bir rekabet göremiyorum.Kötü bilgi yarışmalarından dem vurmuşsunuz.Bir laf vardır:"Kötü örnek emsal teşkil etmez."
Yine yeni yeniden yineliyorum.Bunlar benim düşüncelerim.
Programı bu kadar çok sevmenize saygı gösteriyorum.Ama bana göre tam bir yarışma demek çok zor.sonradan 100.000 ile 10.000 kaldı 40.000 lik bir teklif geldi teklifi kabul etti.
kendi kutusundan 10.000 cıktı
ailem saolsun hiç kacırmıyolar![]()