Var Mısın Yok Musun[Son 5 e 4 Kırmızıyla Nasıl Girilir]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Var Mısın Yok Musun[Son 5 e 4 Kırmızıyla Nasıl Girilir]
Herkesin Sevdiği Yarışmada Melis az Önce Son 5 e 4 Kırmızıyla Girdi

Ekli dosyalar

researcher

Üye
canlı canlı ....

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
kac para kazandı

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
40.000 YTL Aldı Kutusundan 10.000 Çıktı;)

omayra

Üye
Taş attı da kolu mu ağrıdı :) İyi para :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu yarışmadan nefret ettim hiç izlemiyorum bile :@

wuc

wuc

Üye
sonradan 100.000 ile 10.000 kaldı 40.000 lik bir teklif geldi teklifi kabul etti.

kendi kutusundan 10.000 cıktı

ailem saolsun hiç kacırmıyolar :D

mservank

mservank

Üye
çok güzel gidiyordu sonradan bozuldu ya bugün de hemşom yarşıyordu:)

hidayet

hidayet

Üye
yorulmadan eğlenerek 40 000 ytl iyi para gülel güle kullansın :sn:

vavuli

vavuli

Üye
iyi para çalışmadan

askbesk

askbesk

Üye
iyi para kazanmış

canturgay

canturgay

Üye
Sağlam Para 40000 Ytl = 40 Maaş

trSHARK

trSHARK

Üye
zaten oraya geldiklerinde hiç paraları olmuyor. oradada azla yetinmiyorlar illede çok olacak diye tutturup kasıyorlar kendilerini.
gıcık oluyorum bende. Zaten sevinmeleri üzülmeleri çok sahte geliyor bana .

Kaossss

Üye
Bana çok yapmacık gelen ve aslında yarışma bile diyemiyeceğimiz bir yarışma.Genelde yarışmalarda ne olur? Soru sorulur cevap verilir.Bilginle birşey kazanmaya çalışırsın.Ya da ne biliyim Survivor'da olduğu gibi fiziksel anlamda bir çaban olur.Bu programda öyle değil.Tamamen şansa,talihe dayalı havadan para kazanılan bir program.Acun Ilıcalı'nın üzülmelerine zaten ayrı bir uyuzum.Çok yapmacık geliyor.Tabiki bunlar benim düşüncelerim. :)

Nouns

Nouns

Üye
Hiçbir emek görstermeden alıyorlar o parayı bana saçma geliyor hani soru filan sorulsa tamamda hiç soruda sormuyorlarki şans işi 10 dersin kücük çıkar 13 dersin gene kücük çıkar böle birşey :D

mservank

mservank

Üye
Bana çok yapmacık gelen ve aslında yarışma bile diyemiyeceğimiz bir yarışma.Genelde yarışmalarda ne olur? Soru sorulur cevap verilir.Bilginle birşey kazanmaya çalışırsın.Ya da ne biliyim Survivor'da olduğu gibi fiziksel anlamda bir çaban olur.Bu programda öyle değil.Tamamen şansa,talihe dayalı havadan para kazanılan bir program.Acun Ilıcalı'nın üzülmelerine zaten ayrı bir uyuzum.Çok yapmacık geliyor.Tabiki bunlar benim düşüncelerim. :)

hayır hayır öyle demeyin bence o adam hiç yapmacık hareketler yapmıyo adam içinden geldiği gibi davrandığı için programları çok seviliyo adam zaten yapmacak yapsa nolur yapmasa hadi bu yapmacak yaptı da iyi gidiyo reytingi yüksek diğer yarışmaları da mı öyle

trSHARK

trSHARK

Üye
hayır hayır öyle demeyin bence o adam hiç yapmacık hareketler yapmıyo adam içinden geldiği gibi davrandığı için programları çok seviliyo adam zaten yapmacak yapsa nolur yapmasa hadi bu yapmacak yaptı da iyi gidiyo reytingi yüksek diğer yarışmaları da mı öyle

ee bizim halkıımız magazine dayalı bir televizyon kültüründe büyüdüğü ve yaşadığı için bu kadar reytingi yüksek. Merak ediyorlar, onların sevinip üzülmesiyle benim gariban halkımda üzülüyor seviniyor :naughty::ehe

Kaossss

Üye

Benden önce size itafen cevap atan arkadaşım bir anlamda sizin sorduğunuz soruyu cevaplamış. :) Yani şuna anlam veremiyorum.Siz bir programda yapımcılığını dahi üstlenmemiş,sadece bir sunucu dahi olsanız neden programınıza katılan insanların çok para kazanmasını isteyeseniz ki? Sonuçta kanal yönetiminin bir yerde bir istekleri olabilir. :) 2-3 program üst üste 500.000 Ytl kazanılsın bakalım o zaman görürüm ben reyting mi ağır basar yoksa cukkadan çıkan paralar mı? :) Hadi Acun Ilıcalı'nın hareketlerini kabul edelim.Yapmacık olmadığını varsayalım.Daha önce de belirttiğim gibi bu programa yarışma demek çok zor.Tamamen o anlık şansa dayalı bir tür yarışma.Tamamen şans.Tabiki yine belirtiyorum,bunlar benim düşüncelerim. :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Ama Şöyle Bişey Var Dün İzlediyseniz Uğur Yarıştığında O Kadar Kişi Geldi Eskilerden..Eğer Yapmacık Bi Yarışma Olsaydı Kimse Kalkıp Evinden Gelmezdi;)...+ geçende Emre Belözoğlu Bile Geldi Daha Ne Diyeyim...Acunun Hareketlerininde Yapmacık Olmadığını Düşünüyorum...Tamam Oda 500.000-250.000 Gibi Paraların Gitmemesine Gayret Etmek Zorunda Sonuçta Hergün 500.000 Verilmez..Ama Ben İnanıyorumki Yarışmadan Kimseyi Boş Göndermek İstemiyor;)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ben bu melise hastayim yaaa cok güzel kiz allahtan ıyı para almıs o bıle guzell....:utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt