SeYYaL
Üye
2 dil, 3 dil, 5 dil diye diye milleti birbirine düşürdüler.Bölük pörçük ettiler.Eskilerden böyle şeyler yokmuş.Çok uluslu bir devletiz.Bir arada yaşamak ve kurallara uymak zorundayız.Ama özellikle son yıllarda artık Türklerle Kürtler arasında bi uçurum oluşturmaya başladılar.ayrıca Pkk yüzünden bütün Kürtler kötü olarak algılanıyor.Sanki hepsi pkklıymış gibi davranılıyor.Eminim onlarda bunlardan rahatsızdır.Kim olmaz ki.Ama sorun halkta değil yöneticilerde.'Açılım' dediler Türk-Kürt ayrımını derinleştirdiler.Yıllarca bu topraklarda aynı düşmana karşı savaşmış farklı uluslarız.Bugün Türk-Kürt ayrımı yarın Türk-Laz ayrımı diye iyice ülkeyi yıpratırlar bunlar.Kim yapıyor bunları???Neden yöneticiler Dur diyemiyor bütün bu olanlara?????
aslında gireceksin topla tüfekle alayına ama neyse
bu konuda haklısın dediğin gibi yapacaklar aslında vereceksin ateşe
kötü kürt değil onlar. onların akıllarına zihinlerine kazıyorlar sonrada karışıyor. kendinin dışlandığını sanan dağa çıkmıyor. orayı bi b...k sanıp heveslenip çıkıyor. çok karışık meseleler arkadaşlar bence fazla siyasete dönüşmesin konu. zaza nın yazdıklarına da katılıyorum okumayı bilmeyen ne bilsin orda ne yazıyor. herşey saçmalıkmesela ben zazayım beni yok sayıyorsun diye gidip dağa çıkmıyorum eylem yapmıyorum zaten genelde bu diyarbakırın yarısı olan kötü kürtlerden çıkıyor bu fikirler onların yüzünden iyi temiz kalpli olanlar bile perde arkasında durup kötü görünüme sahip oluyorlar
ALLAH aşkına dağdakilerin israile hizmet ettiğini bilmeyenmi var küçük çocuk bile biliyor herşeyi çıkmasınlar bizmi zorluyoruz o zaman bizde çıkalım haydi zazaları saymıyorlar çıkarsak zazakistan kurulacak haydi desem ne saçma olur dimikötü kürt değil onlar. onların akıllarına zihinlerine kazıyorlar sonrada karışıyor. kendinin dışlandığını sanan dağa çıkmıyor. orayı bi b...k sanıp heveslenip çıkıyor. çok karışık meseleler arkadaşlar bence fazla siyasete dönüşmesin konu. zaza nın yazdıklarına da katılıyorum okumayı bilmeyen ne bilsin orda ne yazıyor. herşey saçmalık
dikkat edersen hayatında doğru dürüst türkçe kullanmayan biri bile anlamıyor çünkü şimdiki kürtçede çok türkçe kelime var ve haliyle çoğu kelime bilinmez ıraklı falan belki bilir türk olan kürtler çabuk çabuk bilemez
--------------- Ekleme ---------------
en azından benle başlamıyor biri bana sataşırsa dalarım hiç acımam ama dikkat edin ben bugüne kadar bir necmiye sataştım oda şaka niyetine ben ona söylediklerimi burdan birine söylesem kan çıkardıneyse bana sataşmayan sonsuz dostumdur
dilkürtlerle zazalar arasındaki fark ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?