valla duvara vurup kircam artik yardim pls :'(

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Restore etmedim abi hardreset yapmak bundan daha iyi degil mii?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Restore etmedim abi hardreset yapmak bundan daha iyi degil mii?

hard reset telefonda yuklu olan yazilimi tekrar yukler. Restore ise guncellemeden once hazirlanan restore pointteki eski yazilimi yukler. Bu sayede telefon downgrade olmuş olur ve guncelleme tekrar gozukur.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeyim bakalim...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ali kemal bey peki bu restore olayı 920 de nasıl yapılır ben son güncelleme gelmeden önce flash la yazılım attım eski sürüme bu restore olayı ile dönebiliyormuyuz dönülüyorsa yöntemini açıklarmısınız yukarda linklerden birine baktım ingilizce malum ingilizcede olmayınca bişey anlamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ali kemal bey peki bu restore olayı 920 de nasıl yapılır ben son güncelleme gelmeden önce flash la yazılım attım eski sürüme bu restore olayı ile dönebiliyormuyuz dönülüyorsa yöntemini açıklarmısınız yukarda linklerden birine baktım ingilizce malum ingilizcede olmayınca bişey anlamadım

wp8 icin gecerli degil bu dediklerim. Wpapp şu anda restoreyi desteklemiyor. Zaten şu andaki wpapp beta sürümünü kullaniyoruz. Ama wp7'lerin kullandigi zune her şeyiyle tam bir senkronizasyon araciydi. Yakinda wpapp de guncellenerek bu ozellige kavuşacaktir.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt