Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V60 mı daha iyi, V52 mi ? Herkes fikrini yazabilir mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmesne
Üye
Yazılanlara göre Ram kullanım performansı artmış hemde baya bir ölçüde yeni tarayıcı gelmiş internet hızlanmış ses performansı iyileştirlimiş falan filan yazıyor
Fakat bende de 5800 v52 var ne halt yediysem olmadı güncelleyemedim
anık
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v52'de bu kadar ram değeri görmedim hiç yaniv60 daha iyi
Yazılanlara göre Ram kullanım performansı artmış hemde baya bir ölçüde yeni tarayıcı gelmiş internet hızlanmış ses performansı iyileştirlimiş falan filan yazıyor
Fakat bende de 5800 v52 var ne halt yediysem olmadı güncelleyemedim
Evet Ben sonunda yaptım oldu hızı artmış gibi ses kalitesindeki farkı duyabiliyorum bile internet tarayıcısı değişmiş ama biraz zor olmuş eskisi daha basitti bide slide unlock özelliği gelmiş
MEnesCansiz
Üye
Bi kere v60 her türlü önde ve iyidir. Öyle olmasa son güncelleme olmazdı. Ben iki sürümüde kullandım. Bi kere RDS sorunu çözülmüş. Dokunmatik hassasiyeti artmış. Geçişler gayet hızlı. Ses kalitesi Hd ye yakın. Performansda ufak gelişmeler var. Kinetic tam oturmuş. Wifi çekimi gayet iyi. Flash sorunsuz. Tarayıcısı zaten en önemlisi ki Anna sürümündeki tarayıcı mevcut gayet stabil. Batarya süresinde 15 dk kadar uzama var. Yani her türlü v60. v52 Menüye kinetic haricinde bişey kazandırmadı. v52 nin getirdiği her özellik yarı bozuktur test edebilirsin. Dediğim gibi hemen yükle. v60.