V60 mı daha iyi, V52 mi ? Herkes fikrini yazabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sami41

Üye
    Konu Sahibi
V60 mı daha iyi, V52 mi ? Herkes fikrini yazabilir mi ?
çoğunluğa uyacağım :)

DgnGkmn

Üye
v 60 çıktı mı? - bnde v 52 var memnunum :yuru

ak42

ak42

Üye
şu zamana kadar okuduğum yorumlara bakarak v60 da aman aman bi yenilik yok zaten resmi olarak da yanınlanmadi

anılbaran

anılbaran

Üye
v60 acayip üzel bende görünürde çokbişi degişmesede bnc güzl

mangdaşire

mangdaşire

Üye
v60

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
v60

omerynd

omerynd

Üye
v52 den çok farkı yok ama ekstradan özellikler geldi bu yüzden v60 daha iyi tabiiki

asdddad11

Üye
v60 ın abartılı değişikliği yok ama v60 a geçtim.. v60 da sadece slide unlock ve tarayıcı değiiikliği var birde menü hızlı.. Yarıyo ama işe.. :)

cyngus06

Üye
v60 tabiki hız olarakda çok etkili bnce v52 biraz daha ağır kalıyordu.hem yeni tarayıcısı gayet hoş eskisine göre..

anılbaran

anılbaran

Üye
v60 tabi

cedit52

cedit52

Üye
evet v60 daha iyi ama keske su real player.i de geliştiseler bu tele bu video oynatıcı cok pasif ve işe yaramaz kaliyor..

bulent35x

bulent35x

Üye
v52 daha güzeldi ya v60 yavaş hafiza şişiyo amannn banane ya eli kulağinda samsung galaxy mini alcam kafaya taktım uğraşamam artık nokıala :) ideos x5 baktım takoz gibi mini daha tatlı flaş 11 dahi var pes futbol zaten yeter bana başka bi özellık aramiyom galaxy den

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
v60 maxicep cfw cikana kadar v52

Arisklaus

Arisklaus

Üye
v60

sami41

Üye
    Konu Sahibi
v60'da flash playerda bi gelişim var mı ? Benim telefon bazı mp4leri açmıyo, kısmen oynatıyo falan diyo :S smart movie de açmıyo, july player zaten rezalet ! En sonunda gidip C7 alcam :@

----------Eklendi @ 15:22:39 ---------- Yazıldı @ 15:21:49 ----------

evet v60 daha iyi ama keske su real player.i de geliştiseler bu tele bu video oynatıcı cok pasif ve işe yaramaz kaliyor..
Aynı fikirdeyim kardeşim ;)

• Beğen
Tepkiler: fatrader10
anılbaran

anılbaran

Üye
v60'da flash playerda bi gelişim var mı ? Benim telefon bazı mp4leri açmıyo, kısmen oynatıyo falan diyo :S smart movie de açmıyo, july player zaten rezalet ! En sonunda gidip C7 alcam :@ ----------Eklendi @ 15:22:39 ---------- Yazıldı @ 15:21:49 ---------- Aynı fikirdeyim kardeşim ;)
o işin bi tek çözümü var ses veya video klip oynatılamıyor hatası nı bi tek vermeyen uc player baskada hiç bi player acmaz bunu dene acacak

----------Eklendi @ 03:26:12 ---------- Yazıldı @ 03:23:15 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-nalcam22-alintidir-4-527077.html#post3973625

sami41

Üye
    Konu Sahibi

DgnGkmn

Üye
V60 Denedim ve. swiss mgr pro ile bi tel üzerinde araştırma yaptım . arkadaşın v52 bnm v 60 .
ya v60 kasıyo ya . nedenini programla araştırdm .
Aslında tarayıcı falan iyi de
v60 daki sllideunlock .. sola çekince açılan kilit programı v 60 ile geliyor ve kasma nedeni bu . ramdan çok kullanıyo. :(

SONUÇ OLARAK DAHA İYİ OLAN V52 BEncE

Febris

Febris

Üye
52.0007 :)

*-king-*

*-king-*

Üye
real player v60 da biraz daha gelişti mp4 dosyalarının çoğunu açıyo ama hala aynı tas aynı hamam 5800 insanı yormaktan başka bi işe yaramayan bi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt