5800 v50.0.005 VERSİYON YÜKLEME (YAPMANIZ GEREKENLERİ VE KAFANIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ CEVAPLADIM)

Sponsorlu Bağlantılar

serkan1979xxx

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50.0.005 VERSİYON YÜKLEME (YAPMANIZ GEREKENLERİ VE KAFANIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ CEVAPLADIM)
Arkadaslar bu konuyu açmamdaki sebep şudur; bende versiyon yuklemeye çalıştım, bataryanın arkasındaki kod yüzünden yükleyemiyordum. Bazıları v30'u destekliyor bazıları v31, bazılarıda v50 yi. bizim bu kodu NSS programı ile değiştirmemiz gerekiyor. ( forumda aratın nasıl yapıldıgı anlatılmıs) bu kodu değiştirmeden V50 yapmamız mümkün değil. en azından şimdilik.

5800 kodları var nette 6-7 tane kadar. sadece biri v50 yi destekliyor. forumlardaki en buyuk kirlilik sebebi de zaten bu. 0587676 Euro2 Turkey Navi v50.0.005 arkadaşlar bunu programı ile yüklememiz gerekiyo. red blue black falan hikaye telefonumuzda navigasyon özelliği var bu kodu girersek navigasyon üstünde yüklü geliyor . hiçbir zararıda yok 2 gundur kullanıyorum. biliyorsunuz zaten nokıa ovi ucretsiz forumda lisans almaktan falan bahsediliyor yok öyle birşey lisans almanız gerekmıyor. v 50 yi kuruyosunuz navıgasyonu kullanmaya baslıyorsunuz. tabi harıtayı ındırdıkten sonra. onun için kullanmanız gereken program Nokia Map Loader.

kafanızdaki soru işaretlerine gelelim....

TELEFONUM RED, BLUE, BLACK HERNEYSE Turkey Navi v50.0.005 YUKLESEM NE OLUR: RENK KONUSUNA TAKILIYOSAN BİLEMEM AMA ONUN DİŞINDA HİÇBİŞEY OLMAZ.

Turkey Navi v50.0.005 YÜKLEYİNCE TELEFONUM ZARAR GÖRÜR MÜ:SITESINDEN NORMAL VERSIYION ATMA İŞLEMİYLE AYNI RİSK DURUMU... KORKACAK BİRSEY YOK.

BASKADA SORU AKLIMA GELMEDI. ARKADASLAR YUKLEYIN GORUN, BEN YÜKLEDİM KULLANIYORUM. ACABA BİRŞEY OLUR MU DEMEYİN.

KONUYU KİRLETENLERE KANMAYIN... BEN DENEDİM COK YAVAS FALAN DERLER YALAN.....

BEN 2 GUN UGRASTIM. SİZ DEDİKLERİMİ SIRASIYLA YAPIN 2 SAATLİK İŞİNİZ VAR. KOLAY GELSİN...

• Beğen
Tepkiler: Gecekondu006, warship, Sn1FFeR ve 5 diğerleri

KiDMaN

Üye
ellerine sağlık saol kardeş

co123

co123

Üye
arkadaşım ben de yükledim tamam ama bana quick office gimmet gibi uygulamalar gelmedi sadece versiyon yükseldi

laveled

laveled

Üye
Quick Office yok bende

serkan1979xxx

Üye
    Konu Sahibi
Quick Office yok bende

Arkadaşlar konu bu değil benim size verdiğim nokia nın orjinal versiyonu bunun içinde Quick Office yoksa yoktur. bu yazdığının versiyon atarken yapılan işlemlerle ne alakası var.

konuyu kirletmeyelim. ben 2 gun ugrastım millet ugraşmasın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karloff

Üye
5800 hiçbir versiyonunda zaten Quick office yoktu, yakın gelecektede olacağını sanmıyorum arkadaşlar.
Kurmuş olduğunuz programların sis dosyalarını, rehberinizi, resimlerinizi v.s. yedekleyin. Sürüm güncelleme sonrası ah vah yapmayın.
Not: Sürüm güncelleme ile bunları kaybetmezsiniz, ama hard format atmanız gerek ve hard format ile kaybedersiniz!!!
Quick office için Nadir kardeşin verdiği program ve açıklama var, onu yaparsanız benim gibi sorunsuz kullanırsınız.
Ben V40 versiyonunu Navi koduyla yaptım ve 3 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım. V50 içinde yaşayacağımı sanmıyorum, korkmayın versiyon güncellemesi yapmaktan navi koduyla.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaslar bu konuyu açmamdaki sebep şudur; bende versiyon yuklemeye çalıştım, bataryanın arkasındaki kod yüzünden yükleyemiyordum. Bazıları v30'u destekliyor bazıları v31, bazılarıda v50 yi. bizim bu kodu NSS programı ile değiştirmemiz gerekiyor. ( forumda aratın nasıl yapıldıgı anlatılmıs) bu kodu değiştirmeden V50 yapmamız mümkün değil. en azından şimdilik.

5800 kodları var nette 6-7 tane kadar. sadece biri v50 yi destekliyor. forumlardaki en buyuk kirlilik sebebi de zaten bu. 0587676 Euro2 Turkey Navi v50.0.005 arkadaşlar bunu programı ile yüklememiz gerekiyo. red blue black falan hikaye telefonumuzda navigasyon özelliği var bu kodu girersek navigasyon üstünde yüklü geliyor . hiçbir zararıda yok 2 gundur kullanıyorum. biliyorsunuz zaten nokıa ovi ucretsiz forumda lisans almaktan falan bahsediliyor yok öyle birşey lisans almanız gerekmıyor. v 50 yi kuruyosunuz navıgasyonu kullanmaya baslıyorsunuz. tabi harıtayı ındırdıkten sonra. onun için kullanmanız gereken program Nokia Map Loader.

kafanızdaki soru işaretlerine gelelim....

TELEFONUM RED, BLUE, BLACK HERNEYSE Turkey Navi v50.0.005 YUKLESEM NE OLUR: RENK KONUSUNA TAKILIYOSAN BİLEMEM AMA ONUN DİŞINDA HİÇBİŞEY OLMAZ.

Turkey Navi v50.0.005 YÜKLEYİNCE TELEFONUM ZARAR GÖRÜR MÜ:SITESINDEN NORMAL VERSIYION ATMA İŞLEMİYLE AYNI RİSK DURUMU... KORKACAK BİRSEY YOK.

BASKADA SORU AKLIMA GELMEDI. ARKADASLAR YUKLEYIN GORUN, BEN YÜKLEDİM KULLANIYORUM. ACABA BİRŞEY OLUR MU DEMEYİN.

KONUYU KİRLETENLERE KANMAYIN... BEN DENEDİM COK YAVAS FALAN DERLER YALAN.....

BEN 2 GUN UGRASTIM. SİZ DEDİKLERİMİ SIRASIYLA YAPIN 2 SAATLİK İŞİNİZ VAR. KOLAY GELSİN...

NOKIA 5800XM RM-356
0591785 Euro2 Gun and Black Turkey
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0587676 Euro2 Turkey Navi
bu dil kodlarına v50 yüklenir efendim lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
buradan bakabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

bu dil kodlarınada v40 yüklenir
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue

serkan1979xxx

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5800XM RM-356
0591785 Euro2 Gun and Black Turkey
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0587676 Euro2 Turkey Navi
bu dil kodlarına v50 yüklenir efendim lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
buradan bakabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

bu dil kodlarınada v40 yüklenir
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue

en azından şimdilik yazısı okumussundur. ben yazımı yazmadan hemen once butun kodları denedım. v50 yi destekleyen tek kod buydu. benım esas anlatmak ıstedıgım navi kodlu olanda navıgasyon yuklu gelıyor. telefon problemsız calısıyor.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
demişinki turkey navi yi yükleyin diye ben euro 2 turkey red yükledim ve navigasyonda geldi eğer navigasyondan kastın map dosyalarıysa orasını bilemem benim hafıza kartında zaten vardı. kısacası Turkey red yükledim ve navigasyonumda var.

serkan1979xxx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben konuyu açtığımda sadece navi v50 yi destekliyordu. ve red olan bi telefona navi kurulumu yapılırsa ne olacagı hakkında nette kesın bi bilgi yoktu. red olan bi telefona blue; blue olan bi telefona red yüklenebiliyor. problem olurmu diye korkmayın. bugun itibariyle yeni v50 veersiyonu tum modellere yuklenebiliyor. yukarıda kodlar ve versiyon destekleri yazılmış.!!!!

mrtglr55

Üye
arkadaşlar ben 5800 red kullanıcısıyım navi koduyla v50 güncelledim ama navigasyon hakkında bilgi verir misiniz ucretsiz mi nasıl yükleriz haritaları?? ayrıca tele orjinal kodu geri yüklemeli miyim??

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşlar ben 5800 red kullanıcısıyım navi koduyla v50 güncelledim ama navigasyon hakkında bilgi verir misiniz ucretsiz mi nasıl yükleriz haritaları?? ayrıca tele orjinal kodu geri yüklemeli miyim??
Evet navigasyon ücretsiz olarak v50 ile birlikte yükleniyor zaten. Yalnız navigasyonun internet/bağlantı ayarlarından çevrimdışı yaparsan garanti olur. aksi taktirde kendisi bağlanıveriyor vede paran gidebiliyor. Orjinal kod da sana kalmış birşey satmak istersen yükle derim. Yoksa bi sorun olmaz.

mrtglr55

Üye
Evet navigasyon ücretsiz olarak v50 ile birlikte yükleniyor zaten. Yalnız navigasyonun internet/bağlantı ayarlarından çevrimdışı yaparsan garanti olur. aksi taktirde kendisi bağlanıveriyor vede paran gidebiliyor. Orjinal kod da sana kalmış birşey satmak istersen yükle derim. Yoksa bi sorun olmaz.
eywallah dostul saol;) şimdilik navi kodu güzel;) satarsam orjin yaparım;) :oke:

matrixugur

matrixugur

Üye
bende bir önceki versiyonda (v40) navi yi yükledim telefonum red olandı
flash player intenetteki videoları göstermiyor artık bilmiyorum nedendir flash playerde var yüklüyorum yine aynı

mrtglr55

Üye
ya arkadaşım ben bu navigasyonu denerken ilk 2 dk knt gitmiyo sonra 50krs 50krş atıyo yaa neden acaba bi bilgi verirmisin ayrıca ben konumlama ayarlarınıda yaptım sadece tümlesik GPS açık diğerleri kapalı baska bi çözüm varsa yardım lütfen:(

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca v50 yükledikten onra cihaz kendi kendini resetlemeye basladı biraz hızlı sms yazınca gidiyor:S anlamadım gitti yaw

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bende bir önceki versiyonda (v40) navi yi yükledim telefonum red olandı
flash player intenetteki videoları göstermiyor artık bilmiyorum nedendir flash playerde var yüklüyorum yine aynı

Arkadaşım 5800 orjinal web borwser i flash desteklemiyor bunun için Skyfire web browser ı kurup rahatlıkla kullanabilirsin forumda mevcut kendi sitesinide google dan bulabilirsin.

ya arkadaşım ben bu navigasyonu denerken ilk 2 dk knt gitmiyo sonra 50krs 50krş atıyo yaa neden acaba bi bilgi verirmisin ayrıca ben konumlama ayarlarınıda yaptım sadece tümlesik GPS açık diğerleri kapalı baska bi çözüm varsa yardım lütfen:(

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca v50 yükledikten onra cihaz kendi kendini resetlemeye basladı biraz hızlı sms yazınca gidiyor:S anlamadım gitti yaw

Bir önceki mesajımda belirtmiştim navigasyonun ayarlarından internet bölümüne gir oradan çevrimdışı nı seç yani >>>> Haritalar/Ayarlar/İnternet/Çevrimdışı
bir dene bakalım.

enjo3

Üye
ben yukledım ama fazla bir degısıklık yok ve benım bır dosya sılınmıstı birde dosyadan tutup yukarı dogru surukledıgımde menu falan yukarı kayıyor asagı boş kalıyor bırakınca eskı gorunumunu alıyor acaba herkesdemi boyle yoksa sadece bende mı ?

mrtglr55

Üye
Bir önceki mesajımda belirtmiştim navigasyonun ayarlarından internet bölümüne gir oradan çevrimdışı nı seç yani >>>> Haritalar/Ayarlar/İnternet/Çevrimdışı
bir dene bakalım.[/QUOTE]

tşk ederim arkadaşım ben bu ayarı bilmiyordum oldu galiba;):op:

yasak42

Üye
bende yükledim v50 telefon degişti ama güncellemden sonra hard format yada soft format atılması gerekiyormu bunda takıldım ben ayrıca office Quıck yok ne yapmalıyım yardım ..... şimdiden teşekkürler..

obizin

obizin

Üye
Telefonum V50 güncellemesini bulmuyor ne yapabilirim?

Üst Alt