serkan1979xxx
Üye
5800 v50.0.005 VERSİYON YÜKLEME (YAPMANIZ GEREKENLERİ VE KAFANIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ CEVAPLADIM)
Arkadaslar bu konuyu açmamdaki sebep şudur; bende versiyon yuklemeye çalıştım, bataryanın arkasındaki kod yüzünden yükleyemiyordum. Bazıları v30'u destekliyor bazıları v31, bazılarıda v50 yi. bizim bu kodu NSS programı ile değiştirmemiz gerekiyor. ( forumda aratın nasıl yapıldıgı anlatılmıs) bu kodu değiştirmeden V50 yapmamız mümkün değil. en azından şimdilik.
5800 kodları var nette 6-7 tane kadar. sadece biri v50 yi destekliyor. forumlardaki en buyuk kirlilik sebebi de zaten bu. 0587676 Euro2 Turkey Navi v50.0.005 arkadaşlar bunu
kafanızdaki soru işaretlerine gelelim....
TELEFONUM RED, BLUE, BLACK HERNEYSE Turkey Navi v50.0.005 YUKLESEM NE OLUR: RENK KONUSUNA TAKILIYOSAN BİLEMEM AMA ONUN DİŞINDA HİÇBİŞEY OLMAZ.
Turkey Navi v50.0.005 YÜKLEYİNCE TELEFONUM ZARAR GÖRÜR MÜ:SITESINDEN NORMAL VERSIYION ATMA İŞLEMİYLE AYNI RİSK DURUMU... KORKACAK BİRSEY YOK.
BASKADA SORU AKLIMA GELMEDI. ARKADASLAR YUKLEYIN GORUN, BEN YÜKLEDİM KULLANIYORUM. ACABA BİRŞEY OLUR MU DEMEYİN.
KONUYU KİRLETENLERE KANMAYIN... BEN DENEDİM COK YAVAS FALAN DERLER YALAN.....
BEN 2 GUN UGRASTIM. SİZ DEDİKLERİMİ SIRASIYLA YAPIN 2 SAATLİK İŞİNİZ VAR. KOLAY GELSİN...
5800 kodları var nette 6-7 tane kadar. sadece biri v50 yi destekliyor. forumlardaki en buyuk kirlilik sebebi de zaten bu. 0587676 Euro2 Turkey Navi v50.0.005 arkadaşlar bunu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
programı ile yüklememiz gerekiyo. red blue black falan hikaye telefonumuzda navigasyon özelliği var bu kodu girersek navigasyon üstünde yüklü geliyor . hiçbir zararıda yok 2 gundur kullanıyorum. biliyorsunuz zaten nokıa ovi ucretsiz forumda lisans almaktan falan bahsediliyor yok öyle birşey lisans almanız gerekmıyor. v 50 yi kuruyosunuz navıgasyonu kullanmaya baslıyorsunuz. tabi harıtayı ındırdıkten sonra. onun için kullanmanız gereken program Nokia Map Loader. kafanızdaki soru işaretlerine gelelim....
TELEFONUM RED, BLUE, BLACK HERNEYSE Turkey Navi v50.0.005 YUKLESEM NE OLUR: RENK KONUSUNA TAKILIYOSAN BİLEMEM AMA ONUN DİŞINDA HİÇBİŞEY OLMAZ.
Turkey Navi v50.0.005 YÜKLEYİNCE TELEFONUM ZARAR GÖRÜR MÜ:SITESINDEN NORMAL VERSIYION ATMA İŞLEMİYLE AYNI RİSK DURUMU... KORKACAK BİRSEY YOK.
BASKADA SORU AKLIMA GELMEDI. ARKADASLAR YUKLEYIN GORUN, BEN YÜKLEDİM KULLANIYORUM. ACABA BİRŞEY OLUR MU DEMEYİN.
KONUYU KİRLETENLERE KANMAYIN... BEN DENEDİM COK YAVAS FALAN DERLER YALAN.....
BEN 2 GUN UGRASTIM. SİZ DEDİKLERİMİ SIRASIYLA YAPIN 2 SAATLİK İŞİNİZ VAR. KOLAY GELSİN...