v52.101 çekirdeğini kullanarak v52.007 telefona sorunsuzca yüklemek isteyenler içeri !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
v52.101 çekirdeğini kullanarak v52.007 telefona sorunsuzca yüklemek isteyenler içeri !
ilk öncelikler iyi forumlar herkese.

gladyatör ve metalurjist ark. tşk ederim.

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız v52.101 yüklemiş telefona fakat v52.007 dönemiyor.

artık böle sorunlarla uğraşmayacaksınız.

ilk öncelikle v52.101 dosyalarını c-program files-nokia
-phoneix-products-rm ? ( boş bırakılan yere telefonunuzun n97mi 5800 mı ona göre yazın n97 olanlar 505 5800 olanlar ise 356 yazcak )

sonra istediğimiz v52.007 dosyasını indircez.

v52.101 olan rofs dosyasını sağa tıklayıp ad deiştir-kopyalayapıcaz ( kesinlikle silmein adını)

ve 52.007 rofsuna ad deiştir- yapıştır dicez sonra rm-? dosyasına aktarcaz orda dosyalar deişsinmi die yazı çıkcaz ve ewete tıklıcazsınız.

jafa geldiğimizde:

birşeyi ellemeden go dicez. eror verebilir evet diyin
bb5 tıklayın manual flash-dead usb ve factory set tık koyun.

crt-308 kaldırın
telefonun modunu offline yapın( bilgisiyar duraklayabilir endişeye kapılmayın)
sonra use ını tıklayacaz.

ordan telefon markasını(5800-n97) tıklayın.
mcu-ppm-ape tuşları yancak

sonra flash diyip evet diyin.

done-done yazısı gelene kadar beklein sonrada usbden çıkarabilirsin.

lütfen bi tşk çok görmeyelim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: FIRAT USTA, Febris, xpity ve 2 diğerleri

afacan15

Üye
bence herşeyden önce düzgün Türkçe kullanın

• Beğen
Tepkiler: ! AhmeT !
cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
Teskrler ama keske dün olsaydı bu konu cok ugrastım dün sonunda forumdaki bi arkds yardım etti hallettim dün ynede teskrler gerek olcak birileri wardırr :)

delioglan_xy

Üye
ben dediğin şekilde yaptım olmadı bırturlu kaç gündür ugrasıyorum olmuyor
ya benim rof dosyaların da bır sıkıntı var yada ben yapamıyorum kaç gündür ugrasıyorum olmuyor

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
elegantı yükle önce arkadaşım v52.101 çekirdeği ile :megafon:

----------Eklendi @ 14:03:00 ---------- Yazıldı @ 14:02:09 ----------

sonra dene olur herhal

delioglan_xy

Üye
tamam yukluyorum elegantı sonra ne yapacam bu rof v.20 veya v.10 bır seyı değiştiriyormu acaba

----------Eklendi @ 14:09:13 ---------- Yazıldı @ 14:06:15 ----------

yukledım kardesim ben ultımate kullanıyordun elegantı yukledım simdi ama nokia da yuncellemede v52.101 yazıyor

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
yazsın sonra flasha bas olur.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
benim bu son çıkardığım yazılımda böyle v52.0.101 nin cor çekirdeği sayesinde v52.0.101 den v52.0.007 yazılmını kullanabilecektir.

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes önceki final sürümündede bu modu kullananlar 007 sadece adını değiştirip flaş basıp olacak demiştin ama olmamışti

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
son yazılım v52.0.101 içindi ama v52 ye dönüş için yine v52.0.101 in Cor ve uda dosyalarını kullanarak v52.0.007 ye geçiş oluyodu

delioglan_xy

Üye
tamam suan kı yazlımım telefon da v52.007 yazılıyor ama nokia Nokia Software Updater ise v52.101 yazıyor anlamdın bunu ben nasıl oluyor benın yazılım hala mı v52.101

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
evet çekirdek o artık hep öyle yükleyeceksin.

SilentOne

SilentOne

Üye
paylaşım için :tşk:

muratakıllı191

Üye
selamlar..sadece rofs dosyasının ismini mi 101 yapacaz.diğerleri ne olacak???ayrıca orjinal dosyalar ne olacak..benım orjınal dosyalar v5.2.101 suan!!!ne yapmam gerekıyo tam olarak:hmmm

ahmet meço

ahmet meço

Üye
arkadaşlar ilk önce kötüköylünün elgansını kuruyoruz sonra isteğiniz fw nin rosft 2 sinin adını değiştirip c program files /nokia /pohinex/rm-356nın içine atıp değişsin deyip flaş atıyorsunuz bitti en kolay yol bu

wadegame

wadegame

Üye
ya ben simdi telefonuma attığım 101 yazılımın dosyalarinin ismini gelişi güzel değiştırdim bir sorun olurmu

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
olmaz ahmet meçonun dedigini yap olur.

1931

Üye
Yok, olmuyor bir türlü.. Ekran garip garip açılıp kapanıyor, renkler karışıyor. Tekrar orjinal yazılım yüklemeden açmam imkansızlaşıyor.

frankendream

Üye
Peki bir daha asla v52.007 ye geri dönmez mi tamamen? :allalla:

LimePie

LimePie

Üye
tamamen v52.0.007 dönmek mümkünmü acaba ya çekirdek olmadan orjinal :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt