Yeni C6v20.0.041 5800 v52.0.007 Port hxüxsxaxm Tertemiz Sorunsuz Ndrive Kur!!!

Sponsorlu Bağlantılar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bu yeni f w :)

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Openstar'ın Menü Modunu Tek Geçerim. Süper İkonları Var. Onu Yaparsın Diye Bekledim Ama Normal N8 İkonları Eklemişsin. Ben Bu Fw'nin Üzerine Entegre Etmeye Çalıştım Ama Olmadı Levent Hocam Yardımcı Olursa Süper Bi Fw Olacak.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Openstar'ın Menü Modunu Tek Geçerim. Süper İkonları Var. Onu Yaparsın Diye Bekledim Ama Normal N8 İkonları Eklemişsin. Ben Bu Fw'nin Üzerine Entegre Etmeye Çalıştım Ama Olmadı Levent Hocam Yardımcı Olursa Süper Bi Fw Olacak.

o ikonlarla bu hızı yakalayamazsın efektler kapalıyken olan hız hiçbir fwde yok efektler açıkkende görüntü çok güzel oluyor geç kalması efektleri güzelleştiriyor...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
o ikonlarla bu hızı yakalayamazsın efektler kapalıyken olan hız hiçbir fwde yok efektler açıkkende görüntü çok güzel oluyor geç kalması efektleri güzelleştiriyor...

aynen geç kalması efekleri güzelleştiriyor süper bence :)

gunbey-50

Üye
tesukkler guxel fw :)

dogan64

Üye
teşekkürler iyiymiş.

fatih982

fatih982

Üye
emeğine teşekkürler ancak hatalar var müzik çalar hemen hemen hiç çalışmıyo

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
emeğine teşekkürler ancak hatalar var müzik çalar hemen hemen hiç çalışmıyo

Nasıl çalışmıyor sen iyi misin ya konuyu okumadan yorum yapmayın müzikleri hafıza kartında sound klasörüne at çalışıyor mu çalışmıyor mu görürsün.... :vur :nono:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kazimekinn

kazimekinn

Üye
guzel paylasm husam ilk firsatta deneyecm ama 4x4 olsa daha iyi. nezamn cikar 4x4?

kazimekinn

kazimekinn

Üye
husam kardeşim bekliyorun 4x4'ü :D

--------------- Ekleme ---------------

tamm gerek klmadı husam kardeş yeni güncelleştirmeyi yaptım :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
husam kardeşim bekliyorun 4x4'ü :D

tamm gerek klmadı husam kardeş yeni güncelleştirmeyi yaptım :D

bugün yapacaktım akşam senin için madem yeni güncellemeyi yükledin sorun yok... :D

Knoppix61

Üye
usta kurdum güzel çalışıyor herhangi bir problem göremedim şahsen eline sağlık. Ama bu galeri modu bundada çalışmıyor tüm video resim galeride görünüyor yine bunu flashlamadan düzeltme imkanı yok mu ? Sistem modlama kısmnda bunun yolu belirtilmiş. txt dosyasını oluşturup kaydediorum fakat tlf yeniden başlayınca siliniyor sanırım o kısım korumalı.Başka yolu var mıdır teşekkürler şimdiden

Tamamdır Usta o dosyayı x-plorer ile açınca Film klasörünü gördüm Film klasörü oluşturup atınca görünmüyor artık

Üst Alt