Kullanıma göre değişir... açılışta ramblow 55 mb gösteriyor. normal kullanımda bende 40 ın altına düşmedi.
ama ram 40 iken bile eski symbian^3 versiyonları kadar hızlı
4*4 ya da 5*4 menü gelecek mi?

ben telefonumda cfw kullanmayı bırakın rom bile patchlememiştim şimdiye kadar biraz korka korka yaptım fakat telefon mükemmel derecede hızlı ve sorunsuz çalışıyor çoook teşşekkür ederim

opera için an az 200 mb şart oldu artık satın 5800 ınızı kurtulun benim gibiorijinal olduğu için düşük keşke biraz daha iyi olasaydı opera çok tüketiyor

Gerçekten harikulade bir cfw olmuş. Bakıyorum bakıyorum kusur bulamıyorum. Mesaj saatleri de gayet tıkırında çalışıyor. Tebrik ederim ince eleyip sık dokumuşsun. Ama sana yalvarıyorum anna icon yerine başka bi ikon seti göm şu cfw ye. Tiksinmeye başladım iyice annadan...
Moda böyle 6.3 Yaparmıyım bilmem o zaman farklı birşeyler kullanırız
rarda sıkıştırdığımdan öyle101 dosyası için ne indirecem ve ? 101dosyasında 30 mb lık dosya gözüküo cor dosyası rtalama 70 olmuyomu![]()

kardeş 101 in rofs dosyası yok mu
101 in sadece core dosyası var rofs her iki core ye uyumlu...malesef yok yada ben göremedim yazıyor ama o linkteki cor dosyası 2 tane link aynı
Ben n8 kullancsym ama yinede tebrik ediyorm seni ...

hocam çok güzel bi cfw olmus telefon cok hızlı. tek sorun rom patcher de telefonu kapayıp actiktan sonra yamalar aktif olmuyor ona bi cozum bulursan on numara cfw olcak![]()

bugün kullanırken gözüme bir şey takıldı rehber de kişilere resim eklediğimizde yanında küçücük resim çıkıyor ya, o kişiyi ararken de ekranın ortasında aynı boyutta küçücük bir resim çıkıyor normalde ekranın üst kısmında kocaman gözükmesi lazım o resmin tabiki bu çok ufak bir ayrıntı![]()

bu arada ışık sensörü de sanırım çalışmıyor. Bu arada şunu da belirtmek isterim ben bunları yazarken size şikayet olarak veya beğenmediğim için değil sadece bir sonrakinin daha iyi olmasına yardım etmek için yazıyorum. böle bir cfw için tekrar teşekkürler 
ilk mesajımda sölediğim gibi bu benim ilk denememdi o yüzden kusura bakmayın bilmiyordum öle olduğunubu arada ışık sensörü de sanırım çalışmıyor. Bu arada şunu da belirtmek isterim ben bunları yazarken size şikayet olarak veya beğenmediğim için değil sadece bir sonrakinin daha iyi olmasına yardım etmek için yazıyorum. böle bir cfw için tekrar teşekkürler
![]()

ellerin dert görmesin şuan s60v5 fwler arasında en iyisi bu tekar teşekkürler

yükledim fakat bazı sorunlar var.
1) ovi mağaza yok ve yükleyince bileşen hatası veriyor.
2)*0000# bastığımda seçeneklere tıklayınca güncelleri kontrol et kaldır eğer biri ona bilmeden tıklarsa yanabilir telefona.
bu arada en çok symbian benzeyen demişsin.
3)ama c6 tuş kilidi var.
4)2. ev ekranında saat widgeti var.
şimdilik sorunlar bu kadar ama uğraşmışsın tşk ederim.