V4.0812.4.2.1 N73me Yenı Versıon Cıktı.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bejum3

bejum3

Üye
    Konu Sahibi
V4.0812.4.2.1 N73me Yenı Versıon Cıktı.....
V4.0812.4.2.1 N73me Yenı Versıon Cıktı.. Nokıa Software Updater ıle Yukleyebılırsınız.
Sımdıen Kolay Gelsın Arkadaslar

SaGoBeY

Üye
bu versiyonu nerden bulabilirm yardımcı olabilrmisiniz pls
ben bulmıyorumda :utan

carlos3x

carlos3x

Üye
kardeş pc in varsa nokia pc suit yukle, bu programı açtıktan sonra versiyon yükseltme ikonu var en altta, program seni yönlendirecektir. pc suiti nokianın sitesinden indirebilirsin. kolaygelsin

ç.ç.iso

Üye
sagol eyvallah

hgbhgb

Üye
benimki en son yazılım olarak v 4.0750.31.2.1 i görüyor ama. ne yapmalıyım

ayaz759

ayaz759

Üye
bu sürümü kulanan varmı bari iyimi özellikleri nasıl inşallah sorunsuzdur....

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol emeğine sağlık

hakan_0001

hakan_0001

Üye
ya kardeş son versiyon diyorsunda güncelliyorum son olarak 4.0839.42.2.1 hep bunu buluyor ben zaten bunu kullanıyorum yükseltmeyi nasıl yapacağız ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim

asi430

asi430

Üye
ya kardeş son versiyon diyorsunda güncelliyorum son olarak 4.0839.42.2.1 hep bunu buluyor ben zaten bunu kullanıyorum yükseltmeyi nasıl yapacağız ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim

kardeş şaka yapmıyon değil mi konuya baksana 2008e ait senin versiyonun son versiyon..V839.'la başlayan....versiyonu düşürenmezsin...zaten düşürmek de istemezsin...şuan için bir üst sürüm yok zaten çıkacağını sanmam...bende teli değiştirmeyi düşünüyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

o zaten son sürüm başka da çıkmadı çıkmayacakta:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...