Tavsiye Uzun bir aradan sonra telefon tavsiyesi..

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra telefon tavsiyesi..
Selamün Aleyküm. Yaklaşık 1 buçuk yıl LG G2 kullandım. bir hafta önce malesef telefonu kaybettim. Şu an yeni bir tane almak istiyorum. İşletim sistemi hiç farketmez yeter ki kamerası ve ekranı büyük olsun.

tercihim 5.2 inç ten daha büyük ekran boyutu. oyun oynamam. daha çok dini programlar barındırırım. Çoktandır piyasayı takip edemiyorum, hangi telefon iyidir hangi telefon sorunludur diye..

şu an aklımda sadece zenfone 6 var.

Şimdiden teşekkürler.

dayannight

dayannight

Üye
huawei g7 batarya performansıda iyi telefon bütçeyi de yazarsanız

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bütçe nedir acaba?

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
Tabiki Sony xperia z2 al kardeşim. Pişman olmassın.. . İsteklerini fazlasıyla karşılar ve uzun vadeli kullanabılırsın.

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
vay hocam vay :) cihazı ben alacaktım 650tlye birtürlü satmadın hayırlısı olsun

• Beğen
avast

avast

Üye
Oyun falan yoksa note 3 note3 neo falanda alabilirsin yada g2 den kaldıgın yere g3 ile devam edebilirsin bi sorun olmaz 1000-1500 e g3 z2 öneririm daha düşükte zenfone 6 olabilir istediğiniz işleri görür sanırım

Luck Star

Luck Star

Üye
Lumia 1520 diycem ama Windows Phone işte :( . Zenfone6 ekranı büyük ama o ekrana o kasa aşırı büyük yani çok abartmışlar.

Huawei Ascend G7 olabilir .
Xperia T2 olabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 iyi telefondur uzun süre kullanan arkadaşlar var.
@~N.A.W.Y~ @Ferzan @Anil-D

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
5.2 inch'ten büyük ekran istemişsin o zaman Sony Xperia T2 Ultra modelini alabilirsin. 13 mp kamerası var ve ekranı 6 inch. Ama 1100-1200 tl civarı bulursan al bazı yerlerde 1400 tl kazık yemenin alemi yok. Ama ekonomik bir model istiyorsan Zenfone 6 da alabilirsin yarı yolda bırakmaz.

Polymath

Polymath

Üye
Huawei g7 yaygın bir markadir ama Tr durum böyle olmayabilir. Huawei g7 kalitesi bataryasi kamerasi ile fiyatina gore üstün bir cihaz. Pişman etmez. Zaten telefonu alip kullandığınız da bu telefon sırf bataryasi icin bile alınırmis diyeceksiniz

Ferzan

Ferzan

Üye
Note4 tavsiye ederim pişman olmazsın

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve mehsevim
Luck Star

Luck Star

Üye
Ekran 6" olsun dersen Xperia T2 Ultra ya bak.

• Beğen
mrzstyl

mrzstyl

Üye
BABA TELEFON NOTE 4 İYİ OLUR BÜTÇE YETERSE :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

The Pancar

The Pancar

Üye
note 4 kullanma hissi ;)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star