Uzman Açıklamasına İhtiyaç Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Uzman Açıklamasına İhtiyaç Var
Arkadaşlar Şimdi Yaşadığımız Dünyada Algılayabildiğimiz 4 tane Boyut Var Demi Uzunluk Genişlik Derinlik Ve Zaman Bu Dört Boyut Hayatımızı Oluşturur Peki 5 Boyutlu Bir Cisim Veya Bi Yer Olsaydı Orayıda Görebilir Miydik Veya Daha Çok Boyutlu Bi Yer Mantıken Eğer Biz İki Boyutlu Sadece Uzunluk Ve Genişlikten Oluşsaydık Muhtemelen 3 Boyutlu Cisimleri Göremeyecektik ( Zaman Kavramını Çıkartıyorum Kafa Karıştırmasın Diye ) Ama Biz Şimdi 3 Boyutlu Cisimler Olarak 2 Boyutlu Ve Tek Boyutlu Cisimleri Görebiliyoruz Daha Doğrusu Düzlem Üzerinde Görebiliyoruz Ve Onları Değiştirebiliyoruz Eğer Bizden Daha Çok Boyutlu Cisimler Veya Varlıklar Herneyse Aynı Evrende Yaşıyorsak Muhtemelen Onlarda Bizi Görebilir Ama Biz Onları Görebilir Miyiz Bu Konuda Yorumlarınızı Bekliyorum Hatta Varsa Uzman Görüşlerinede İhtiyacım Var Şimdiden Teşekkürler :oke:

FeC!

FeC!

Üye
:blink: Pm den bi forum linki atayım istersen. orda bu tip konular baya yaygın. :)

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Bana Bilen Biri Lazım Yoksa İnternette Makale Çok Sormam Gereken Bi Sürü Soru Var :oke:

FeC!

FeC!

Üye
Orda bulursun. Forum oldugu icin bisuru adam dolu. Ben yine yollayayım sen bak.

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah İşimi Görürse Minnetkar Kalırım Ama Yinede Forumda Bilen Arkadaşlar Varsa Onlardanda Yardım İstiyorum :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
:blink: Pm den bi forum linki atayım istersen. orda bu tip konular baya yaygın. :)

Severim böyle ilginç şeyleri merak ettim bana da pm atar mısın

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca Adil öğrenirsen burada paylaşır misin? Biz de öğrenmiş oluruz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen yakin zamanda kafayi yersin

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki Ama Akşam Bakabilirim Saat On Gibi Falan :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Önemli değil saati ben buralardayım :)

fatih54102

fatih54102

Üye
sizin gibilere matematik ve c++ öğretmemiz lazım. Sizler sağlam fizik motoru yazarsınız.

Soruya gelince; uzman değilim ancak görülmez diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt