Yorum yapmak benliği geliştirir fakat ben , benliğimi yıllar önce kaybettim bulamıyorumHarbiden ya arada resimler ekleyelim, resimler hakkında yorum yapalım.
en son nereye koyduğumu da unuttum...Beni anlatan resimlerden biri fakat bu olayda da bir talihsizlik var resmi yapan kişi Yabancı Türkçe bilmiyor keşke O Türkçe ya da ben İngilizce bilsem ve arkadaş olsak en azından tek arkadaşım olurdu,o olmazsa bile beni anlayan biri olurduİtiraf et bence. Resimdeki pesimist palyaço sensin değil mi?![]()

Hayali arkadaşları sevmem,gerçek dışı şeyler beni delirtecek seviyede üzer,mesela fantastik bi karakter görürümçok severim ona bağlanırım ama onun sadece hayali olduğunu anlayınca üzüntüden ağlarım bu durumu harry potter sırlar odasın'da hatırlasanız bi sahne vardı harry bir aynada anne ve babasını görmüştü saatlerce bunu izlemişti sonra sakallı müdür gelip "buraya bağlanma bunlar gerçek değil sadece hayal bu aynanın başında delirenler oldu" demişti işte bende hayali bir arkadaş düşlersem eminimki sonunda delireceğim...O zaman bu resim senin dostun olsun?![]()
malesefSen iyi değilsin galiba.

anladıgım kadarıyla palyoçonun dışında sahte bir gülüş var,ama içinde de müthiş bir acı.yani birşeylerin acısını çekiyor ama sessizlik içinde kimseye sezdirmeden yüzünü güler vaziyette tutmaya çalışıyor...
yani palyaço meslegi geregi gülüyor.şahsen hiç aglayan palyaço görmedim.
Palyaçonun yüzü görünmüyor ki güldüğünü nerden çıkardın?

seni sevdim mangdaşireanladıgım kadarıyla palyoçonun dışında sahte bir gülüş var,ama içinde de müthiş bir acı.yani birşeylerin acısını çekiyor ama sessizlik içinde kimseye sezdirmeden yüzünü güler vaziyette tutmaya çalışıyor...
hem resimden anlıyorsun hem sagopa dinliyorsun