Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Uzaylı diye birşey yok. Bunlar Amerika ve Rusya gibi devletlerin ürettiği hayal ürünleri. Tıpkı HAARP gibi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Onemli degil koreli kardes :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ahanda 1buçuk yıldır bu forumdayım ilk kez biri bana koreli dedi yupppiiiii :D :sirit: Koreli değilim ama Kore hastası olduğumu itiraf etmeliyim :tebessüm: / o değil de acaba uzaylılar var isee onlarda böyle çekik gözlümüdür merak ediyorum :) :D

- - - Eklendi - - -

Uzaylı diye birşey yok. Bunlar Amerika ve Rusya gibi devletlerin ürettiği hayal ürünleri. Tıpkı HAARP gibi.

size göre yok inanmak inanmamak kişiye özgüdür yorum için :tşk:

Türe

Türe

Üye
ahanda 1buçuk yıldır bu forumdayım ilk kez biri bana koreli dedi yupppiiiii :D :sirit: Koreli değilim ama Kore hastası olduğumu itiraf etmeliyim :tebessüm: / o değil de acaba uzaylılar var isee onlarda böyle çekik gözlümüdür merak ediyorum :) :D

- - - Eklendi - - -

size göre yok inanmak inanmamak kişiye özgüdür yorum için :tşk:

:tebessüm:

The East

The East

Üye
2. Resimdeki uzayli jupiterin guneyinden gelmis bir jupiGuney Koreli :)

The East

The East

Üye
Ben nasanin eski calisanlarindanim gecen otobuslu marsa gittim ordada bizim gibi beyaz zenci cekik çinli sarisin esmer uzaylilar var

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ben nasanin eski calisanlarindanim gecen otobuslu marsa gittim ordada bizim gibi beyaz zenci cekik çinli sarisin esmer uzaylilar var

:D :D :D geçerken beni de Ay'a bıraksan iyi olur :D :sirit:

The East

The East

Üye
Adres ver modifiyeli setra ile gelim son teknoloji neyse konu sapti devam edelim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Adres ver modifiyeli setra ile gelim son teknoloji neyse konu sapti devam edelim

evet biraz öyle oldu :D + sonuç olarak inanmak yada inanmamak bizim elimizde ben şahsen inanıyorum :tebessüm:

The East

The East

Üye
Uzayin tanimi dunya atmosferi disinda kalan alan ama aslinda dunya atmosferide dunyada uzayin icinde degilmidir bizde uzayli degilmiyiz bu durumda

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Uzayin tanimi dunya atmosferi disinda kalan alan ama aslinda dunya atmosferide dunyada uzayin icinde degilmidir bizde uzayli degilmiyiz bu durumda

şöyle ki biz insanlar aklımız kullanarak bu zaman kadar geldik teknolojiyi geliştirdik!

Ve gezegenleri araştırmaya başladık, marsta canlı varsa 'Marslı' veya başka bi varlık varsa Uzaylı diyoruz, eğer ki o varlıklar var ise ki ufolar olsun vb araçlarla gezegenimize gelebiliyorlarsa onlarında aklı vardır demektir, ki onlara göre biz de uzaylıyız, yahut gezegenimize onlar dünya diyorsa onlara göre biz dünyalıyız yani :sirit:

The East

The East

Üye
Belkide onlar bizim gibidir biz onlara uzayli diyoz onlarda bize uzayli diyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Belkide onlar bizim gibidir biz onlara uzayli diyoz onlarda bize uzayli diyor

açıkcası buna pek ihtimal vermiyorum;
şöyle ki; şuana kadar hangi uzaylı filmlerinde uzaylı olarak bir insan gösterildi! Hepsi abartıldı yok muhteşem güç yok akıl zihin vs vs abartıldı filmlerde!

Yani onlar bir insan değil ama farklı görüntü de varlıklardır, olası fotoğraflarla da bariz ortada :)

The East

The East

Üye
Acaba nasil konusuyorlar telepati mi korece falanmi :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Acaba nasil konusuyorlar telepati mi korece falanmi :)

Korece-ingilizce vs buna ihtimal vermiyorum, ama akıl olarak bizden üstün veya teknoloji olarak bizden epey ilerdeler ki sık sık dünyamızı uğrak yeri yapıp keşfe çıkıyorlar :)

The East

The East

Üye
Beni alsalar deney yapsalar herseyi sorarim

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Yarın öbür gün baskına geldiklerinde korkmayın sakın :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Beni alsalar deney yapsalar herseyi sorarim

ne derece doğru bilmiyorum ama yıllar öncesinde galiba ABD'li birini almışlar ama sonra serbest bırakmışlardı doğruluk payı nedir bilmiyorum ama seni yalnız almasınlar benide alsınlar yaw :sirit: kambersiz düğün olmaz :D

- - - Eklendi - - -

Yarın öbür gün baskına geldiklerinde korkmayın sakın :)

işte benim dilim bunu söylemeye varmıyor, hani ben inanıyorum ama bazılar öyle bir inanamamakta ısrar ediyorlar ki acaba bi karşılarında görseler nasıl olur ne hissederler acaba ? :)

The East

The East

Üye
Uzay gemileri benzinle mi calisiyor bizden almazlar pahali oldugu icin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt