1STayTRue35
Üye
Korkmaya gerek yok zaten, onlar bizim dostlarımız sayılır.ne derece doğru bilmiyorum ama yıllar öncesinde galiba ABD'li birini almışlar ama sonra serbest bırakmışlardı doğruluk payı nedir bilmiyorum ama seni yalnız almasınlar benide alsınlar yawkambersiz düğün olmaz
- - - Eklendi - - -
işte benim dilim bunu söylemeye varmıyor, hani ben inanıyorum ama bazılar öyle bir inanamamakta ısrar ediyorlar ki acaba bi karşılarında görseler nasıl olur ne hissederler acaba ?
Korkmaya gerek yok zaten, onlar bizim dostlarımız sayılır.
Benzinle calisiyorsa bize ugramazlar suudi arabistans giderler orda beles
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Filmlerde gösterdikleri gibi değil. Zaten filmlerde gösterdiklerinin tam tersine inanıyorum ben sonuçta güven olmaz bu adamların gösterdiklerine. Amaçları belli ne yapmaya çalıştıklarını az çok biliyoruz zaten.
Milli piyango bana ciksin hepinizi nasa ya kadrolu yapcam
Düşünmen yeterMilli piyango bana ciksin hepinizi nasa ya kadrolu yapcam
Görüşürüz, Kendine iyi bakk.Muhabbetiniz guzeldi telefonumun sarji bitiyor gorusuruz sonra
Muhabbetiniz guzeldi telefonumun sarji bitiyor gorusuruz sonra
kararsızımvarsa bile neden insan suretinde gösteriyorlar ki.resimleri gerçekçi bulmuyorum.''''ama varsa bile başka bir şekle sahiptirler belki.insanın aklının almayacağı bir siluete?'''''
beklediğim yanıtlardan bir tanesi daha
de nasıl bir cevap bekliyormuşsun öyle
o varlıklar varsa ki insan sulietinde olmadıkları başka bir görünüme sahip olduklarını düşünüyorum
Merak etmeyin hepsi bana benziyor
Onlarda insanlar gibi iyiyi kötüyü ayıracak akılları vardır değil mi. Yani iyi ve kötü insanı da ayırabilirler korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?