Uzaylılardan da Yarar yok artık..

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Uzaylılardan da Yarar yok artık..
Dün gece uzaylılara inanmamaya başladım. Daha önce de çok inandığımı söyleyemem ama yüzyıllar boyunca bir sürü lavuk UFO gördüğünü iddia ediyor, en olmadık zamanlarda eski bir NASA yetkilisi falan çıkıp uzaylıların zırt pırt dünyaya geldiğini ama bunları saklamak için yırtındıklarını anlatıyor, ben de zavallı zavallı "Bunca adam yalan mı söylüyor, bir de kocaman uzayda bir tek birzi mi varız, herhalde uzaylılarda vardır" diye yuvarlak hesap bir düşünceyle hareket ediyorum. Gerçi olsalar ne olur, olmasalar ne olur? Hepsi traş.

Ama dün gece, ne olduysa oldu, bu yeşil yaratıklara olan bütün inancımı kaybettim. Bir kere, elemanlar milyonlarca yıldır tur atıyor bizim hava sahamızda. Hiç inandırıcı değil! Adam araştırma yapsa, onca gelişmiş teknolojiyle herhalde bugüne kadar bir sonuca varır, araştırmasını bitirirdi. Hiç mi amiri falan yok bu yuvarlak cisimle tur atan şahısların? Ya, size bir görev verdik, kaç milyon yıl geçti, hala bi b.k bulamadınız diye boynunu vurmaz mı bu gezginlerin?

Ha, ışıklar saçan yuvarlak cisim muhabbeti de traş bence. Biz iki taşı birbirine sürterek ateş çıkarmaya çalışırken bunlar dünya sınırları içinde cirit atıyordu, biz acayip teknolojiler geliştirdik, hatta uzay boşluğunu uydu çöplüğüne çevirdik, elemanlar hala aynı yuvarlak uçan cisimle geziniyor… Ya bir gıdım ilerlemez mi bu adamların teknolojisi? Daha gelişmiş bir uzay gemisi yapmayı akıl edemezler mi bu kadar milyon yılda?

İşin tuhafı, şöyle bir ağızlarını arayın, çevrenizde bile bir sürü UFO görmüş şahsa rastlarsınız. Misal benim kız kardeşim. Ümraniye’de oturduğu zaman balkondan örmüştü UFO’yu. Diyelim haklı, sahiden gördü. Kardeşimdir inanırım, saygım var aile ilişkilerine… Ama Ümraniye’de araştırma yapan bir uzaylıya saygı göstermem beklenmesin benden. Ya koskoca dünyada Ümraniye’yi mi buldun, gizli araştırmalarını yapacak bir orası mı kaldı? Affedersin b.k mu var Ümraniye’de? Ne bulacağını umuyorsun? Eğer uzaylılar varsa, kimse kusura bakmasın ama onlara saygı duymak, hatta tırsmak isterim. Uzaylının salak olanına asla tahammül edemem.

Aslın anlayamadığım şey, sen yuvarlak aletin içine gir, milyonlarca ışık yılı uzağa git, bilmediğin bir dünyanın sınırlarında cirit at ama tarlada dolaşan iki gariban vatandaşı görünce tırsıp kaç… Hadi ilk başlarda korktun diyelim, aradan geçmiş kaç milyon yıl, gele gide yolu aşındırmışsın zaten, ya hala niye korkuyorsun? İnip de “Ben geldim” desene delikanlı gibi “dağılın ulan..” desene… Uzaylı da olsa, biraz gurur olur insanda. G.t korkusunun da bir sınır olur. Milyonlarca yıl aynı korkuyla yaşar mı insan? Gelme o zaman. Çağıran mı var?
Kesin yalan bu UFO muhabbeti. Pörtlek gözlü yeşil yaratıklar da yalan.

Zaten doğru olsa dünyanın bütün ezilen ve ezen halkları kenetlenir, birlikte s.çardı donuna. Obama yeni başkan olarak seçildi ya, siyahların başa geçmesi için milyonlarca yıl beklememiz gerekmezdi o zaman. Ulan beyazız diye ne havaya giriyorsunuz, siyahları niye eziyorsunuz, biz de yeşiliz, oyarız… deyip Klu Klux Klan’ın başına ışın tabancasıyla birkaç el sıkmaz mıydı bu adamlar? Onu bırak, cesaretlerini toplayıp da yuvarlak gemilerini indirselerdi dünyanın herhangi bir yerine, dünya borsaları ne hale gelirdi? Bütün televizyonlar “Uzaylılar dünyayı istila etti” diye haber yapsa, borsa taban yapar, dolar batar, faizler dibi bulurdu anında…

Misal, yerel seçimler yaklaştı diye kömürleri torbalara doldurmuş, beleşe dağıtıyor sıkmabaşlı kadınlar, çember sakallı adamlar diyelim, aniden bir UFO iniyor önlerine… Biz üç milyar yıl önce de buralarda dolanıyorduk, dünyanın dibi kömürle, petrolle doluydu o zamanlar, yağmaladınız ulan kendi çıkarınız için, koyayım sizin belediye seçimlerinize, bu gezegenin suyunu sıkıp akıttınız uzay boşluğuna, s.ktirip gidin uyduruk cennetinize, dese, nasıl kıçına bakarak kaçar elemanlar…
Ama yok. Uzaylılardan da fayda yok bize.

Altay ÖKTEM...
 
  • Beğen
Tepkiler: ShutItDown


___kaptan___

___kaptan___

Üye
bazen olsalar ne olur olmasalar ne olur dediğim oluyor benim de ama, düşünsene uzaylılar var ve zararsızlar :ünlem: onlarla irtibata geçebiliyoruz falan bence iyi olur, uzaylıların ufoların varlığı gerçek ama bunu saklamakta mantıksız bırakın bilsin millet yani saklayınca ne geçecek ellerine sanki :angry:
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Ben nasa'ya inanmıyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben nasa'ya inanmıyorum
NASA da ayrı bi durum ya işte :bilmm Anlamadığım nokta şu bi araştırma yapıyorsun sonucu sır gibi saklıyorsun amaç ne acaba? Sıkıntılı bi düşünce yapıları var bence :kıskıs:
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar
Adilx05

Adilx05

Üye
Zaten uzaylı olarak aradıkları yeşil veya beyaz gelişmiş varlıklar değilki herhangi bi gezegende belkide mikroskop düzeyinde canlı aranıyor şu anda yani öyle yeşil adam gelecek nasa bulacak saklayacak öyle bişey olduğunu sanmıyorum :)
 


Üst Alt