Uzaylılar İnsanları Kaçırıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Uzaylılar İnsanları Kaçırıyor mu?

Bilimadamları, kendilerini uzaylıların kaçırdığını iddia eden insanların büyük çoğunluğunda bir tür uyku bozukluğunun görüldüğünü açıkladılar. İngiliz uzmanların yaptığı araştırmaya göre, uzaylılar tarafından kaçırıldığını savunan kişiler, 'uyku felci' denen ve insanın yarı uyanık olduğu halde hareket etmesini engelleyen bir rahatsızlıtkan mustarip.

Londra'daki Goldsmith College'ın Anomalistik Psikolojik Araştırmalar Bölümü Başkanı Chris French, uyku felcine yakalanan bir insanın uyanık olduğunu algılayacağını, fakat rüyadaymış gibi çevresinde var olmayan şeyleri görüp duyabileceğini bildirdi. Hareket etme yetisinin de kaybedilmesiyle ciddi bir deneyim yaşandığını vurgulayan French, 'Bu haldeyken parlak ışıklar, korkutucu şekiller görülmesi çok doğal' dedi.

Ancak araştırmaya göre, uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden herkesi bu kategoriye sokmak yanlış. Bu tür insanlardan bir kısmının daha önce de normal ötesi olaylarla karşılaştığını iddia ettiği, bir bölümünün ise asosyal eğilimlere sahip olduğu belirtiliyor. Bazılarının ise, uzaylıların sırf onların üzerinde deney yapmak için evrenin öteki ucundan geldiği iddiasını bir tür 'ego tatmini' olarak kullandığı ifade ediliyor.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
allah yardim etsin ne diyelim =) daha cok kacirirlar onlar..

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
selam söylen Nasa ya:)

Exalans

Exalans

Üye
ya hadi uzaylılar kaçırıyo bizimkiler niye kaçıyo artist mi olacaklarını zannediyolar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gerçekten varsa böyle bir şey, uzaylılar bir zahmet beni de alsın yanlarına.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
en guzelinidedin chavrash =) seni alirlarsa bi cagri at ben yola cikarim beni unutamyin party yapariz =)

omayra

Üye
Kaçırılan olursa içinizden, arada internete de girin de deneyimlerinizi yazın. Valla merak ediyom ben:D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
tabi sonra bizede derler bunlarin uyku sorunu var =)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öttürrüm senin teli merak etme sen. Uzaylılarla beraber Şemame halayını çekeriz.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt