Uzay Takımı Kuruyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Uzay Takımı Kuruyoruz


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Belçika dönüşü Genel Yayın Yönetmeni Tahir Kum’a çok özel açıklamalar yaptı… Şener, Futbol Federasyonundan, Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna ve transfere kadar birçok konuda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaparak yine gündemi değiştireceğini gösterdi…

Bu İşin Öbür Tarafı Da Var

“Tabii çok zor. Edecekler. Ama bu işin öbür tarafı da var. İnsanlar ahreti hesaba katmalı. Allah’a çok inanırım. Öbür tarafta göreceğiz her şeyi.”

“İlginçti tabii ki.. Çoğunun boynu büyüktü. Dikkatimi çekti. Gözüme bakamıyorlar bazıları, gözlerini kaçırıyorlar. Bir mahcubiyet, bir vicdan azabı çektiklerini hissettim. Bazılarının yüzüne de ağır sözler söyledim.”

“Şampiyon olsalardı tebrik ederdim. Benim gözümde Trabzonspor’un gözünde belki Türkiye’nin önemli bir kesiminin gözünde şampiyon değiller.”

Fener’in Transferleri Etik Değil

“Emenike ve Serdar o kadar para etmez. Şimdi Eskişehirli Sezer Öztürk’ü de aldılar, ama bizim bu tepkimizden dolayı dondurdular. Top çeviriyorlar. Bence anlaşma bitti, açıklayamıyorlar. Belçika’da Eskişehirspor Başkanı Halil Bey bana Sezer’i teklif etti. Kendisine F.Bahçe ne kadar verdi siz ne kadar istediniz dedim. Eskişehir 4 milyon 750 bin euro ve Abdülkadir ile Bilica’yı istemiş. F.Bahçe 2 milyon 750 bin euro ve bu iki futbolcuyu vermiş. Görün birkaç gün sonra Sezer F.Bahçe’li olacak.”

“İstanbul’da oynadığımız maçta gelip bana bir merhaba, hoş geldin bile demedi. Ben bu sitemi edince ‘uğur’ yaptım demiş. Kulüpler Birliği’nin son toplantısına gitmedim, bundan sonra da gitmeyeceğim. Tavrımızı koyacağız. Artık yumuşak olmayacağız.”

Klose Defteri Kapandı Henrique’yi Aldık

“Klose olmadı. Biz de Belçika’nın Westerlo takımında oynayan Henrique ile anlaştık. Bizim izleme komitesinin tamamı izledi. Burada da Brames’le konuştuk. Herkes süper dedi. Golcü sorunumuzu kısmen hallettik. Çok iyi bir takım yapacağız.”

“O konuda da önemli bir mesafe kat ettik. Bursaspor bırakmak istemiyor. Ama biz çok istiyoruz. Futbolcu da Trabzon Vakfıkebirli. Kendi evladımız. Sonunda bizim Necmettin Bey, Ertuğrul hocayla konuştu. Bursaspor istediği yabancı oyuncuyu alabilirse Ertuğrul hoca Turgay’a izin verecek. Çok istikrarlı bir futbolcu.”

Sırada Romaric Var

“Umut gitmek istiyor. Malum ailevi problemleri de var. Biz de kolaylık sağlayacağız. Tabii şartlar iyi olmalı. Burak problemi var deniyor. Böyle bir şey yok. Jaja ve Colman’da da sorun kalmadı”

“Zokora’yı transfer ettik. Çok iyi bir futbolcu. Bana göre iki Selçuk eder. Şimdi pazartesi günü İspanya’ya gidip Romaric’in işini bitirmeye çalışacağım. Büyük bir ihtimalle o da bitecek. Hem Zokora hem Romaric süper bir orta saha olacak. Trabzonspor’a yabancı ve önemli oyuncu getirmek zor oluyor. Ben Egemen’i o kadar büyük kayıp olarak görmüyorum. Selçuk davranışıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. ‘Avrupa, Avrupa’ dedi bize. Lap diye G.Saray’a gitti. Burada G.Saray yönetimine de kızdım.”

“Ceyhun’a bir rakam teklif ettik kabul etmedi. Kendisi bilir. Opsiyon hakkı vardı biz kullanmadık. Üç yıldır bizde mesafe kat edemedi. Kalmasını isteriz. Pazartesi menajeri gelecek konuşacağız.”

“Evet oldu. Burada da konuştuk. Tolunay hocayla da konuştuk. Ama çok zor görünüyor. G.Antep bırakmak istemiyor.”

TAKA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Bozkurt_28
Cevap
0
Görüntüleme
337
Bozkurt_28
-India-
Cevap
2
Görüntüleme
352
ismail
India
Cevap
4
Görüntüleme
499
greenmile
India
Cevap
3
Görüntüleme
441
arslansem
мαχ ραуηє
  • Kilitli
Cevap
4
Görüntüleme
401
мαχ ραуηє


Üst Alt