Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzak masaüstü ile PC'yi tam yönetmek
Sponsorlu Bağlantılar
najanaja
Üye
Konu Sahibi
aynen bu konuyu çöpe atın gitsin bence, pişman oldum açtığıma. Boşverin uğraşmayın hiç, başka yöntemler bulun..
ohoo aydinli sen oyle hemen birinin elestirmesiyle falan birakiyosan buranin admini modu vs ne yapsin? elestirilmek iyidir insani dusundurur! hatalarini gormeden kendini goremessin. hani ders vermis gibi olduk biraz ama alinma diye soyluyorum. kendi adima samimiyetle cok guzel bir paylasim emegine saglik
najanaja
Üye
Konu Sahibi
rica ederim sen saolasın moralimi düzelttin haklısın iyi yada kötü yorumlar olacak elbet. Biraz asabiyim sanırım.
mad-x
Üye
Amacım yalancı konuma düşürmek değildir. sadece bilgilendirme yapıyorumki insanlar neden logmein kullanamadıklarını anlasınlar diye. N8 ne kendi browserından ne operadan logmein sitesi aracılığıyla pc yönetimi yapamıyor. Aksini ispatlayabilen varsa buyursun. Bende isterim N8 ile logmein kullanabilmeyi. N8 ile denemediğiniz halde çalışacağını iddia ediyorsunuz. Ben N8 ile denediğim ve çalışmadığı halde bana inanmıyorsunuz. Kimin yalancı konuma düştüğü bellidir. saygılarımla
najanaja
Üye
Konu Sahibi
Buyur buda KAPAK olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N82 de hafıza kartı olmadığı için onunla kayıt yapamadım N82 bile bu işlemleri yaparken hala bana N8 de olmaz deme