uzak masaüstü ile PC'yi tam yönetmek

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
uzak masaüstü ile PC'yi tam yönetmek
evet arkadaşlar sanırım herkes bi yöntem arayışı içinde hemen konuya gireyim öncelikle pc den logmein sitesine girip ücretsiz üye olun fakat doğru e-mail adresi yazın. Üyelik işleminden sonra siteye giriş yapın orada add computer göreceksiniz oraya tıklayınca bi uygulama indiriliyor pc ye onu kurun işlem bu kadar pc niz hazır biraz ingilizceniz warsa pro nun ayarlarına bakabilirsiniz. asıl yapmanız gereken pro yu açınca 2. sırada desktop sharing kısmına basın yani masaüstü paylaşımı ayrıca pc de herhangi bi video, resim vb. üstünde sağa tıklayıp gönder kısmına gelince logmein file sharing göreceksiniz yani tek dosyada paylaşabilirsiniz. İstediğiniz kadar pc ekleyebilirsiniz hesabınıza. Benim hem laptop hem masaüstü war.
vee telden internete girin logmein'e giriş yapınca pc yi göreceksiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz pc yi
isterseniz pc den tele dosya indirebilirsiniz yada telden pc ye. hatta pc nin kendi içinde bi dosyayı bi klasörden başka klasöre kopyala yapıştır yapabilirsiniz. sol tarafta çeşitli seçenekler war en üstte remote control e basarsanız pc nin masaüstünü görüyorsunuz aynı pc nin başındaymış gibi herşeyi yapabilirsiniz. hepsi bu kadar umarım faydalı bir bilgi olmuştur we işinizi görür.

NOT: Bu işlemler sırasında pc açık olmalı ve internet erişimi olmalı (Tek kötü yanı pc kapalı vaziyette bi yöntem olsa keşke)

2. NOT: Fakat tel den bağlandığınız zaman tel in interneti çok yavaş olduğundan işlemler baya uzun sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: BULENTATASEVEN

deli oğlan

Üye
arkadaşım dediğin herşeyi yaptım üye oldum cepten girdiğimde pc nin hızasını falan görüyorum fakat remote control dediğimde 'disconnected your connection to the remotecomputer has been lost' diye bi hata alıyorum nasıl yapçam bunu ??

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
Paylaşım güzel ama başka bi site üzerinden üye olup bilgisayarı eklemek pek güvenilir gelmiyor. Denemek istiyorum ama bi yanım duuur diyor :(

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben asla denemem güzel paylaşım ama son derece güvenliksiz
Sana bir port açıyor aynı anda kendide kullanabilir hatta özel verilerini aleyhine kullanabilir çok sakat işler

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
deli oğlan dediğin sorunu ben hiç almadım pc deki program ayarlarını bi daha kontrol et bakalım program pc de devamlı açık olmalı bide desktop sharing yapmalısın ve pc internet açık olmalı bide pc den bilgisayarımın üzerinde sağa tıkla özellikler de orada uzak kısmına git ve uzak masaüstü bağlantı erişimine izin verip dene istersen.
Artı ben 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ve pc teknisyenine de sordum güvenilir olduğunu kendilerininde kullandığını söyledi tabi başkalarını bilmem ama kardeş benim aleyhime kullanılacak bi özelim yok walla zaten insanların bilgisayarında özel en fazla ne olabilir ki resim, video, müzik başka neyimiz war.

yilan53

Üye
o siteyi bende biliyorum 2 senedir kullanıyorum güveli bir sitedir

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca pc ye bağlantı kurmak için bi şifre belirliyorsun o şifre girilmeden pc ye bağlanmıyor ve pc ye her bağlanıldığında
bağlanan cihazın ip sini sana rapor ediyor ve e-mail ile yapılan bütün işlemleri sana mesaj gönderiyor.

venusutarit

venusutarit

Üye
deli oğlan dediğin sorunu ben hiç almadım pc deki program ayarlarını bi daha kontrol et bakalım program pc de devamlı açık olmalı bide desktop sharing yapmalısın ve pc internet açık olmalı bide pc den bilgisayarımın üzerinde sağa tıkla özellikler de orada uzak kısmına git ve uzak masaüstü bağlantı erişimine izin verip dene istersen.
Artı ben 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ve pc teknisyenine de sordum güvenilir olduğunu kendilerininde kullandığını söyledi tabi başkalarını bilmem ama kardeş benim aleyhime kullanılacak bi özelim yok walla zaten insanların bilgisayarında özel en fazla ne olabilir ki resim, video, müzik başka neyimiz war.
Dostum bilgisayarında ki filmler mp3 ler bile suç teşkil eder

iskader

iskader

Üye
arkadaşlar ben kaç yıldır kullanıyorum özellikle "ya şu bizim bilgisayara bi ara baksan .......... kayboldu,silindi"
gibi durumlarda baya faydalı oluyor. kurdum 3-4 kişiye gerekli olunca bağlanıp yardımcı oluyorum.

one2one2

one2one2

Üye
arkadaşım dediğin herşeyi yaptım üye oldum cepten girdiğimde pc nin hızasını falan görüyorum fakat remote control dediğimde 'disconnected your connection to the remotecomputer has been lost' diye bi hata alıyorum nasıl yapçam bunu ??

aynen bendede oluyor baglaniliyor fakat tam masaustu acilacagi sira disconnect diyor bende anlamadim

accman

accman

Üye
mad-x

mad-x

Üye
Telefondan denemeyin. Bende 2 yıldır aynı siteyi kullanıyorum. Hatta iphone'um varken ondanda rahatlıkla bilgisayarıma bağlanabiliyodum. Ama bildiğim kadarıyla sitenin symbian desteği yok

one2one2

one2one2

Üye
Telefondan denemeyin. Bende 2 yıldır aynı siteyi kullanıyorum. Hatta iphone'um varken ondanda rahatlıkla bilgisayarıma bağlanabiliyodum. Ama bildiğim kadarıyla sitenin symbian desteği yok

With LogMeIn Rescue+Mobile, remote support technicians can quickly connect to and troubleshoot today's most popular smartphones as if the device were in their own hands. The product supports Blackberry®, Windows Mobile®, Symbian®, Apple IPhone® and iPad® devices. Rescue Mobile provides access to smartphones in seconds and helps support organizations: • Increase customer satisfaction • Lower overall support costs • Rapidly configure email and calendar settings • Easily push new applications and updates • Educate mobile end-users

n8 browser girmeme nedeni browser desteklemediginden. opera ile kullanabilirsiniz.:oke:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben n8 in kendi browser ından girip her türlü işlemi yaparken siz nasıl yapamıyorsunuz anlamadım. Hiç bi sorunla karşılaşmadım N8 in browser ından logmein sitesine giriyorum ve kullanıcı girişi yapıp kullanıyorum. Hatta remote desktop ile pc nin masaüstünü telde görüp her türlü işlemi yapıyorum. pc yi yönetiyorum resmen. Siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız gerçekten anlamadım...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben logmein sitesini tam 6 yıldır kullanıyorum güvenlik açısından hiçbir sıkıntı ie karşılaşmadım.symbian desteği yok gibilerinden yazı okudum aksine şu an androidde bie bağlanan meslektaşlarım var bencede tam olarak neden bağlanılamadığı anlatırlırsa yarıdımcı oluruz

ugurundur_21

Üye
tM AĞLANIRLEN DİSCONNET DİYO REMOTE KONTROLDE VE BENIM PC DE KILITLENIYO YANİ ŞİFRE İSTİYO O SIRADA

mad-x

mad-x

Üye
With LogMeIn Rescue+Mobile, remote support technicians can quickly connect to and troubleshoot today's most popular smartphones as if the device were in their own hands. The product supports Blackberry®, Windows Mobile®, Symbian®, Apple IPhone® and iPad® devices. Rescue Mobile provides access to smartphones in seconds and helps support organizations: • Increase customer satisfaction • Lower overall support costs • Rapidly configure email and calendar settings • Easily push new applications and updates • Educate mobile end-users

n8 browser girmeme nedeni browser desteklemediginden. opera ile kullanabilirsiniz.:oke:

Dediğim gibi logmein symbian uyumlu değildir. Sizin bahsettiğiniz ve linkini verdiğiniz Logmein Rescue Mobil isimli başka bir yazılıma aittir. Bilgisayar yönetimini sağlayan asıl Logmein Ignition yazılımının henüz Symbian desteği yoktur aşağıdaki linkten kendiniz symbian desteği olmadığını görebilirsiniz.

Ayrıca N8 ile opera'dan logmein sitesine bağlanabiliyorsunuz ama hiçbir işlem yapmak mümkün değil ve küçük bir ekranda görünüyor yani bir işe yaramıyor. Telefondan pc yönetiminin ve logmein'in nasıl olmasını gerektiğini görebilmek için lütfen iphone sahibi bir arkadaşınıza Logmein Ignition yazılımını yükleterek deneyiniz. Yada aşağıdaki linkten kendiniz görünüz. Saygılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen ne sisteminden bahsediyosun, ne desteğinden bahsediyosun. Bu meret net üzerinden bağlanıyo zaten bi prosu yok sadece pc ye kuruyosun pro yu. Ayrıca operada flash desteği yok tabi bişey görmezsin. Bide telin kendi browserinden dene öyle konuş. Ayrıca yalan söyleyecek halimizde yok heralde kullanıyoruz ki biliyoruz ve söylüyoruz. Bu sözlerinle bizi resmen yalancı, numaracı damgası vuruyosun. Bence senin fazla bi bilgin yok kullanımı hakkında ordan burdan bulduğun şeyleri gösteriyosun.

--------------- Ekleme ---------------

hattım şu anda n82 de işyerindeyim ve şimdi tekrar giriş yaptım fakat pc ler kapalı olduğu için bağlanamıyorum. Ve n82yle de defalarca giriş yapmıştım. N82 bile girerken koca n8 de nasıl bağlanamıyosunuz onu anlayamıyorum.

one2one2

one2one2

Üye
kardeşim sen ne sisteminden bahsediyosun, ne desteğinden bahsediyosun. Bu meret net üzerinden bağlanıyo zaten bi prosu yok sadece pc ye kuruyosun pro yu. Ayrıca operada flash desteği yok tabi bişey görmezsin. Bide telin kendi browserinden dene öyle konuş. Ayrıca yalan söyleyecek halimizde yok heralde kullanıyoruz ki biliyoruz ve söylüyoruz. Bu sözlerinle bizi resmen yalancı, numaracı damgası vuruyosun. Bence senin fazla bi bilgin yok kullanımı hakkında ordan burdan bulduğun şeyleri gösteriyosun.

--------------- Ekleme ---------------

hattım şu anda n82 de işyerindeyim ve şimdi tekrar giriş yaptım fakat pc ler kapalı olduğu için bağlanamıyorum. Ve n82yle de defalarca giriş yapmıştım. N82 bile girerken koca n8 de nasıl bağlanamıyosunuz onu anlayamıyorum.
yaw ne programmis sallayin

Üst Alt