uyurken telfonunu yastık altına koyanlar baksın (link yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
anası aglamış ya evi yakar mazallah

mecay66

Üye
evet gercekten etkileyici nokia bazı blc5c marka bataryaları ücretsiz deiştiriyor haberiniz olsun

eQooo

eQooo

Üye
saol paylaşım için ama bende yastık olmasada elimin uzanacağı yere koyyuyorum...

uTku^

Üye
koymamamk lazım tabi

lincoln820

lincoln820

Üye
ben genelde masanın üstüne bırakıyom

nightdragon35

nightdragon35

Üye
yastık altına koymuyorum ama yanımda duruyor hep.artık uzaklaşmalıyım bu telden ama bırakılmıyor işte birtürlü. :ehe

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekürler...

onbak

onbak

Üye
patlar önlemini alacaksın kardesim erıcson 688 888 lere boşamı çelik kasa takmıs herifler,:)

Nazy

Nazy

Üye
BenTelefonumu neredeyse 10 yıldır yastığın altında şarjda bırakıyorum
hiç patlamadı :S

3aku1

Üye
bende 4 yıldır yastığımın altına koyuyorum ama bu resmi gördükten sonra karşı daireye felan bırakırım heralde :D

dumanxtr

dumanxtr

Üye
Vallaha ben telofunu aynen bu resimdeki gibi şarza baglıyordum şarzı yastık altın bağlar üzerine kulaklık takar gece onunla uyur dum bana olmaz dememek lazım büyük iktimal oda bişey olmaz demiştir

technonur

technonur

Üye
o değilde ben bikaçgün öyle yastığın altına koyup uyuyuordum uyandığımda hep başım ağrıyordu sonra telefonu salona koymaya başladım :D

ycg35

ycg35

Üye
korkunç :ss ya o yastığa ben kafamı koymuş olsaydım diye düşünüyorumda üstüne bide yangın çıkıyo çok tehlikeli bir durum en iyisi cevap veren herkesin ve bnm yaptığım gibi masanın üstüne koymak nolur nolmaz :)

aLone

aLone

Üye
ben yastığın altına koyuyodum sonra tel kafayyı yedi ekran sağa sola döndü garantiden gelince bidaha koymadım:Dbu fotodan sonrada koyan varmıdır bilmem ztn:D

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
vay babam vay

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
telefon şarzda olduğundan olmuş bu kesin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
:S öle uyum yok:D

safakk

safakk

Üye
ya iyide belli orda telefona düz kontak yapılmış benimkine de aynı şeyi yap patlar bunun normal çalışıyorken patlaması ile alakası yok ;)

beklenen yolcu

Üye
Telefonun bataryası orijinal mi?

Yastık altında iken şaj aletine bağlı mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt