Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uyurken telfonunu yastık altına koyanlar baksın (link yenilendi)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon_69
Üye
benimde pcnin yanında durur hep yatarken telefonumu asla şarjlamam
lord_aura
Üye
10senedir yatarken neresi denk gelirse bırakırım yatagın içi astık altı vs şarzda dahi olsa böyle birşeyle karşılaşmadım çevremdekilerdede görmedim arkadaşımızın dedigi gibi ucuz telefon taklit batarya bence
tam benim kafasın kardeş bende okula geç kalıyorum lanel olsun.telefonu kurup kanepeye atıyorum kalkıp kapatıyorum geri yatıyorum :S artık telfonu ya çok uzağa yada uykuluyken bulamıyacagım bir yere koyuyorum televizyonu arkası yada kanepenın altı gibi :S lanet olsun düşütügüm şu hale çetooooo
----------------
eklemek istiyorum.kalitesiz yan sanayi telefon ve yan sanayi bataryada olur o .cunku ben n70 kullanıyorum içi bile açılmadı bataryasıda orjinal.batarya doluncaya kadar alet ısınıyor şarz aletı batarya dolunce artık telefon bataryay elektrık gondermıyor.aksam sarza bırakıom sabah alıyorm.normalde telefonun ve şarz aletını kızmış olması gerekıyor ama telefonda soğuk aletde souk ve şarz olurken olusan ufak dızıltı telfon doldukdan sonra olmuyor demekk bu da batarya dolunce artık şarzın kesıldıgı anlamına gelıyor
Bellatricc
Üye
ben telefonu cebime katıyom
b_akkaya09
Üye
bundan sonra telefonu yatarken buzdolabına koyarım heralde ya da patlasın kurtulalım fani dünyaa diil mi
canted
Üye
Devamlı Yastıgımın Yanında Yada Kulagımda Patlayana Kadar Devam