Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uyurken telfonunu yastık altına koyanlar baksın (link yenilendi)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
uyurken telfonunu yastık altına koyanlar baksın (link yenilendi)
bu resmi gördukten sonra telefonu gecleri balkona bırakıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GuNSTuR
Üye
ben hiç yoktan yatağın altına yada masaya koyuyom
POWER
Üye
Sanırım telefon şarjdayken yastık altına bırakılmış e doğal olarak yastık ısınıyor bataryada yan sanayi ise üzerine telefonda çin malıysa normal
Yasminozz
Üye
ayyyyy Allah korusun...yastık altında değil ama yatağımın yanında duruyo genelde tel....
xkadir61
Üye
ben genelde yataktan uzağa bırakıyorum. alarm çalınca yataktan kalkmak için, yoksa yanımda olunca kapatıyorum, sonrada işe geç kalıyorum.
ya arkadşlar actıgım tüm konuların resimleri ölmüş ne oldu bi sorunmu var sitede
schumici
Üye
dostum bende resmi göremedim ama söylenenlerden anladığım kadarıyla çok korkunç bi olay. çünkü bende şahit oldum öyle bi olaya. oda arkadaşımın telefonu bomba atılmışcasına patladı
görmüştüm önceden insanı kötü etkiliyor arkdaşlar uzak tutun yatarken gerçekten tehlikeli
Ömer Farukk
Üye
ben koyuyom bişi olmasın bize de telefondan bi zarar gelebilir demek ki artık koymam yastık altına hatta baska odaya bırakıcam !
by_bilinmez
Üye
ilginç
mservank
Üye
Ya o kadar telefonsuz duramıyor musunuz da yastığın altına koyuyorsunuz valla çok ilginç geldi
System X
Üye
başıma gelmese imkansız derdim.siz siz olun çin malı batarya kullanmayın.ben şans eseri ucuz kurtardım.bombadan farkı yok.
adam heralde kulaklıktan ismail yknın bomba bomba .com u dinliyormuş galiba
buda işin espiri kısmı tabi
isoakdag
Üye
cep telefonu çok tehlikeli aslındaaaa
PAPADOC
Üye
dostum allah korusun yatakta sen varsın bi tel için degmez hayatını kaybetme elektirikli battaniye yakmış bence bunu