Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uyurken telfonunu yastık altına koyanlar baksın (link yenilendi)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ GENTLEMAN
Üye
anası aglamış ya evi yakar mazallah
mecay66
Üye
evet gercekten etkileyici nokia bazı blc5c marka bataryaları ücretsiz deiştiriyor haberiniz olsun
BenTelefonumu neredeyse 10 yıldır yastığın altında şarjda bırakıyorum
hiç patlamadı :S
3aku1
Üye
bende 4 yıldır yastığımın altına koyuyorum ama bu resmi gördükten sonra karşı daireye felan bırakırım heralde
dumanxtr
Üye
Vallaha ben telofunu aynen bu resimdeki gibi şarza baglıyordum şarzı yastık altın bağlar üzerine kulaklık takar gece onunla uyur dum bana olmaz dememek lazım büyük iktimal oda bişey olmaz demiştir
technonur
Üye
o değilde ben bikaçgün öyle yastığın altına koyup uyuyuordum uyandığımda hep başım ağrıyordu sonra telefonu salona koymaya başladım
ycg35
Üye
korkunç s ya o yastığa ben kafamı koymuş olsaydım diye düşünüyorumda üstüne bide yangın çıkıyo çok tehlikeli bir durum en iyisi cevap veren herkesin ve bnm yaptığım gibi masanın üstüne koymak nolur nolmaz
aLone
Üye
ben yastığın altına koyuyodum sonra tel kafayyı yedi ekran sağa sola döndü garantiden gelince bidaha koymadımbu fotodan sonrada koyan varmıdır bilmem ztn
AkreP_KraL_19_1
Üye
vay babam vay
__ozgur92_
Üye
telefon şarzda olduğundan olmuş bu kesin
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
:S öle uyum yok
safakk
Üye
ya iyide belli orda telefona düz kontak yapılmış benimkine de aynı şeyi yap patlar bunun normal çalışıyorken patlaması ile alakası yok