Uygulamamın konsepti nasıl olmuş?

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:rica:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:bende:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:oke:

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene uğraşamam malesef malum son senemiz :bilmm Ama seneye sınavdan sonra inşallah elim boş gönlüm hoş olacak kendimi yazılıma adamak istiyorum 2 ay boyunca :cool
tahmin ediyorum, kendini yazılıma adamadın : ? bu arada m8 hayırlı olsun :cool

Türe

Türe

Üye
tahmin ediyorum, kendini yazılıma adamadın : ? bu arada m8 hayırlı olsun :cool

Aslında adadım ama vize final derken sene bitti pek detaylandıramadım. 2. sınıfta java öğrenicez zaten o zaman daha detaylandırmayı düşünüyorum. :cool G3'e geçtim :cool

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Aslında adadım ama vize final derken sene bitti pek detaylandıramadım. 2. sınıfta java öğrenicez zaten o zaman daha detaylandırmayı düşünüyorum. :cool G3'e geçtim :cool
m8 tatmin etmedi mi :D m8 in metal kasadan sonra g3 oyuncak gibi gelmiştir şimdi :D makine mühendisliğinde java ne alaka ya :hmmm

Türe

Türe

Üye
m8 tatmin etmedi mi :D m8 in metal kasadan sonra g3 oyuncak gibi gelmiştir şimdi :D makine mühendisliğinde java ne alaka ya :hmmm

Ediyordu da değişiklik yapmak istedim. :) Birçok yazılım bizim işimize yarıyor :ehe

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ediyordu da değişiklik yapmak istedim. :) Birçok yazılım bizim işimize yarıyor :ehe
değişiklik iyidir ya :) birçok yazılım sizin işinize yarıyor ama java öğrenmek dediğin programcı düzeyinde bişi, sizin işiniz autocad veya her hangi programsa onun üzerinde makine tasarlamak değil midir :hmmmm bu arada lys iyi geçmedi benim ya, 19 bini koruyamayabilirim; dolayısıyla dişte hayal olabilir

Türe

Türe

Üye
değişiklik iyidir ya :) birçok yazılım sizin işinize yarıyor ama java öğrenmek dediğin programcı düzeyinde bişi, sizin işiniz autocad veya her hangi programsa onun üzerinde makine tasarlamak değil midir :hmmmm bu arada lys iyi geçmedi benim ya, 19 bini koruyamayabilirim; dolayısıyla dişte hayal olabilir
mühendislik yazarsın bence çok da sorun değil. Öyle elbet ama javayı yalayıp yutmamız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt