:bende:
:bende:
tahmin ediyorum, kendini yazılıma adamadınBu sene uğraşamam malesef malum son senemizAma seneye sınavdan sonra inşallah elim boş gönlüm hoş olacak kendimi yazılıma adamak istiyorum 2 ay boyunca
![]()
bu arada m8 hayırlı olsun 
tahmin ediyorum, kendini yazılıma adamadınbu arada m8 hayırlı olsun
![]()
G3'e geçtim 
m8 tatmin etmedi miAslında adadım ama vize final derken sene bitti pek detaylandıramadım. 2. sınıfta java öğrenicez zaten o zaman daha detaylandırmayı düşünüyorum.G3'e geçtim
![]()
m8 in metal kasadan sonra g3 oyuncak gibi gelmiştir şimdi
makine mühendisliğinde java ne alaka ya 
m8 tatmin etmedi mim8 in metal kasadan sonra g3 oyuncak gibi gelmiştir şimdi
makine mühendisliğinde java ne alaka ya
![]()
Birçok yazılım bizim işimize yarıyor 
değişiklik iyidir yaEdiyordu da değişiklik yapmak istedim.Birçok yazılım bizim işimize yarıyor
![]()
birçok yazılım sizin işinize yarıyor ama java öğrenmek dediğin programcı düzeyinde bişi, sizin işiniz autocad veya her hangi programsa onun üzerinde makine tasarlamak değil midir
m bu arada lys iyi geçmedi benim ya, 19 bini koruyamayabilirim; dolayısıyla dişte hayal olabilirmühendislik yazarsın bence çok da sorun değil. Öyle elbet ama javayı yalayıp yutmamız gerekiyor.değişiklik iyidir yabirçok yazılım sizin işinize yarıyor ama java öğrenmek dediğin programcı düzeyinde bişi, sizin işiniz autocad veya her hangi programsa onun üzerinde makine tasarlamak değil midir
m bu arada lys iyi geçmedi benim ya, 19 bini koruyamayabilirim; dolayısıyla dişte hayal olabilir
hayırlısı yamühendislik yazarsın bence çok da sorun değil. Öyle elbet ama javayı yalayıp yutmamız gerekiyor.
sanada kolay gelsin bu arada 
Eyvallahhayırlısı yasanada kolay gelsin bu arada
![]()
Seneye bu seneden çok daha zor olacak haberin olsun. 
gelecek kaygısı taşımayacağımdan sıkıntı yokEyvallahSeneye bu seneden çok daha zor olacak haberin olsun.
![]()
2 yıl kalsanda yine aynı mezun oluyorsun