Uygulamamın konsepti nasıl olmuş?

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamamın konsepti nasıl olmuş?
Arkadaşlar, 2011'de ilk sürümünü geliştirdiğim bir programın 4. sürümünü neredeyse relase preview aşamasına getirmiş bulunuyorum; vede büyük ihtimalle Windows 8 mağazasında makul bir fiyata satacağım. Sadece konseptimi sizinle paylaşmak istedim :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Başarılar

Türe

Türe

Üye
Ne uygulaması bu ?

Bu arada hangi dille yazıyorsun ?

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ne uygulaması bu ?

Bu arada hangi dille yazıyorsun ?

Flash Drive Security; USB disklerden gelecek virüslere karşı PC'yi en iyi şekilde koruyor. En iyi diyorum çünkü USB Disc Security'den hem defalarca kat daha yetenekli hemde daha başarılı. Ayrıca yanında gelen bolca araç ise cabası.

Uygulamayı yazarken kullandığım dil ise Visual Studio 2012 üzerinde Visual Basic

Son düzenleme:
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kendin yapıtın ise.teşekkürler ve başarılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
tebrikler oyun çıkartta oynayalım :oke:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
o daha zor maalesef. çünkü visual srudio gibi profesyonel bir geliştirme birimi yok telefonlar için :bleh:

flash oyunla başla javayla devam et sonra gelsin ios gelsin android gelsin wp8 gelsin paralar :naughty:

Türe

Türe

Üye
Nerden esti uygulama yapmak veysel :ehe Seneye ben de düşünüyorum bunlarla uğraşmayı :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

flash oyunla başla javayla devam et sonra gelsin ios gelsin android gelsin wp8 gelsin paralar :naughty:

play store'da türkiye için uygulama satışı yapılamıyor malesef. yani, türkler uygulama koyuyor fakat satamıyor. ayrıca flah oyun yazmaya çalıştım fakar visual studioyu görünce adobe flash oldukça başarısız geldi vede oyunlar telefonu çok kasıyor (flash'ın hikmeti :naughty: )

- - - Eklendi - - -

Nerden esti uygulama yapmak veysel :ehe Seneye ben de düşünüyorum bunlarla uğraşmayı :hmmm

6 yaşından beri merakım var uygulama yazma konusunda. 8. sınıfta bilgisayar öğretmenim sağolsun bir başlangıç yapabildim vede geriside geldi :) sende yaz, oyun oynamaktan yada maxicepte takılmaktan daha yararlıdır :D

Türe

Türe

Üye
Php ile başlayacaktım geçen yaz ama sonra bıraktım :hmmm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
hayırlısı be gülüm :pro:
(google play store'a dedim :oke: )

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
iyi ettin :oke:

Türe

Türe

Üye
Bu sene uğraşamam malesef malum son senemiz :bilmm Ama seneye sınavdan sonra inşallah elim boş gönlüm hoş olacak kendimi yazılıma adamak istiyorum 2 ay boyunca :cool

Üst Alt