Uygulamaları telefonun hafızasına mi yoksa hafıza kartına mi kurmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
oviye bi çözüm bulsalar ya :hmmm

Çözümden kastın uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi ise mağazaya girince seçeneklerden yükleme ayarları diye bi şey var ordan hafıza kartını seç...

kcsoft

kcsoft

Üye
evet öyle yapınca oluyor

watercity

watercity

Üye

Çözümden kastın uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi ise mağazaya girince seçeneklerden yükleme ayarları diye bi şey var ordan hafıza kartını seç...
bak bilmiyordum iyi oldu

bthn_997

bthn_997

Üye

ben de bilmiyordum valla oviden soğumuştum :D saol :oke:

azrock

azrock

Üye
Beyler konu çok eski biliyorum. Kusuruma bakmayın.

Fakat bu temaları hafıza kartına kurunca ve o temayı seçince mesaj yazarken kasma oluyor bende. X temasını hafıza kartına kurdum diyelim. Sonra o temayı seçtim; mesajlara girip mesaj yazmaya başladım. 3. veya 4. cümle "naber nasılsın diyorum?" n yazıyor daha sonra "aber nasılsın?" sonra da geliyor. Sonradan kurduğum temayı hafıza kartına kurduğum için oluyor bu. Telefon hafızasına da kurmak istemiyorum. Bir yardım edin lütfen üstadlar....

Not: v20 C5-03... Hard format işe yaramadı... :'(

oguzhan48

oguzhan48

Üye
Bu konu hakkındaki bilgilerimi aktarayım bende öncelikle nokianın tel yanında verdiği microsd kart çok kalitesiz muhtemelen class2. buda videolarda ve galerinin yavaş açılmasında ve donmalara neden oluyor. class 10 4 gblık veya 8gblık microsd kart alıp kullanmak kaliteyi artıracak ve hız konusunu çözecektir.

azrock

azrock

Üye
Bu konu hakkındaki bilgilerimi aktarayım bende öncelikle nokianın tel yanında verdiği microsd kart çok kalitesiz muhtemelen class2. buda videolarda ve galerinin yavaş açılmasında ve donmalara neden oluyor. class 10 4 gblık veya 8gblık microsd kart alıp kullanmak kaliteyi artıracak ve hız konusunu çözecektir.

teşekkür ederim denemeye değer. sorunun hafıza kartından kaynaklandığını düşünmüştüm zaten. bendeki 8 GB Class 4... Kingston.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...