Uygulamaları Bilgisayar Üzerinde Türkçeye Çevirmek (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kolay o öyle büyütülecek bir zorluğu yok hatta anlatımı rompacher e yama nasıl yapılır konusunda anlatacağım

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
kolay o öyle büyütülecek bir zorluğu yok hatta anlatımı rompacher e yama nasıl yapılır konusunda anlatacağım

kardeş nezaman konuyu açacan merakla bekliyorum. saygılarımla fatih_kutahya selamlar kütahyadan.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aleyküm selam anlatırım pek ilgi çekmedi daha şimdiden 5 6 sayfalara kaydı konu ama tamamlayacağım hiç birşeyi yarım bırakmamaya çalışyıorum

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
levent kardes ilgin için sagol. Ben yinede bekliyorum. Ben o konuda demek istemedim, kardeş, ben merakla bekliyorum, böyle konuları ögrenmeye merakım çok fazlada. Bu sebepten dolayı merakla bekliyorum dedim. Kardeş sen yanlıs anlama sakın, senden ögrencegim çoook şeyler var. Şey senden ricam benim yapcagım işlemleri çepten uygularsak çook iyi olur bende pc yokta bu sebepten dolayı çogu isi cepten gerçeklestirmek istiyorum tellerim markaları ise N8 anne belle refrehs ve 5800 xpmüzik var. Genelde n8 kullanırım. İnternetede 5800 dan giriyorum. Yinede teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tel üzerinden çok zor olur ama genede olur olmaz diye birşey yok zaman buldukça anlatıyorum

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
olsun olsun varsın zor olsun. ZOR BİZİM İÇİN KOLAYDIR İNKANSIZ ZAMAN ALIR. Yinede teşekkürler, emegin için ilgin için. Zaman zaman konuşuruz, siteden, senden ögrenecegim çok şey var emeklerin çok site içinde çogu yerde görüyorum. Hizmetin çok taktire laik insansın levent kardeşim, siteye ben eskiden dosya ekleye biliyordum, şimdi ekleyemiyorum bir ekleme hakkim açılsa çok şey ekleyecem. Çogu arkadaşa yardımcı olacam ama açılmasını bekliyorum. Neyse herşey ve emegin için teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rütben düşük o yüzden siteye ekleme yetkin yok upload sitelerini kullanabilirsin mediafire tavsiyemdir bir hesap aç kendine oraya ekle dosyaları ve linkleri maxiceb e ekle linkler zamanla silinmez sen hesabını takip ettiğin sürece

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
tama ozaman öyle deneyem kardeşim. Rütbeyi yükseltmek için ne yapmalıyım peki? ilgin için teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bol bol konulara cevap yazmalısın ama öyle gerekiz cevaplar değil konulara uygun ok kasarsan ban yersin :)

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
tamam kardeş dikkatli yazarım ok. teşekkürler.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
LEVENT KARDEŞ konu ile alakası yok ama istekte yaptım diger linke ve aramada yaptım bulamadım. Yinde hata yaptım ise özür dilerim. Teşdekkürler ThemeFX ve
Symbian^3 olan programın linkini
verebilirmisin. Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne yapacaksın onu Şuan şehir dışındayım ve mobilim sanırım Pazar evde olurum

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
tamam temalarıma efekt yapacaktım onun için istemiştim sorun deyil acelesi yok. ilgilenmen bile bana büyük ödül kardeş teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modlama bölümünde efektler uygulaması var isimi Efektler onu kur

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
LEVENT kardeş teşekürler ilgin için. Refresh se bu linkteki: http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-telefonlara-menu-gorunumu-ekleme-631108.html
ve menü ve nal menü hosuma gitti. Hasan bu dosyaları vermiş 10207254.zip themesfoldermovetoc.rmp ama sonra hata yazmış ben denedim olmadı. Birde bunu denen demiş Download - 115259.zip -
Qfs.mobi ama bende yok, olurmu bilmen ama olsa iyi olacaktı çünkü nal ve, ve menü görünümü. YİNEDE TEŞEKKÜRLER LEVET KARDEŞ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende pc yokmu teamviewer den çalışalım

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
bende pc yok mobilden giriyom, kardeş şöyle olur anca sen tel nonu pm den atarsan ben pc basına geçince ararım hem sen hem ben mürait oldugumda. Telefonlaşalım olurmu.? Olur dersen bende pm den tel nomu atarım sama haberleşiriz hemde tanışmış oluruz levent kardeş. İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER. Selamlar.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
levent kardeş teşekkürler, olmuyorsa uğraşmayın sizinde vaktinizi çalmayım. Herşey için tek, tek, TEŞEKKÜRLER.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur olur böyle şeyler zaman sabır gerektiriyor bu sıralar günlük hayat karışık o yüzden vakit yok

manolyam63

manolyam63

Üye
ıyı olmus levent anlatımın guzel..

Üst Alt