Uygulamaları Bilgisayar Üzerinde Türkçeye Çevirmek (Resimli Anlatım)

hocam telefondan çeviriyi ne zamn anlatcaksınız

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu bitti en sonunda bugün yarın telelfon üzerindeki konuyu açarım yalnız bana güzel bir sis editör lazım telefon üzerinde çalışacak var mı bilen ?

Telefon üzerinde çeviriyi belki yapabilirim.Umarım daha kolaydır

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazmak dert olur tek farkı o geri kalan aynı telefonda bilgisayardan daha hızlı yazarım diyorsan olabilir neden olmasın.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugün başlıyorum anlatmaya

marist

Üye
Çok TşkLer Levent Abi Bunu BekLiyordum Bende..

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
taslak bitti resimleri çekiyorum akşama hazır olur

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bitti konu açıldı çok resim çektim 63 tane resimle anlatmaya çalıştım

Tepkiler: Nextman

dapper

Üye
Hadi bakalım hayırlısı
arkadaslar ben nokıa n8 cihazıma yeni sürüm güncellemesi yaptım ve anna olan işletim belle ye döndü.ve ben belleyi hiç begenmedim.tekrardan anna ya dönebilmek için acaba neler gerekli.yapabilecek bir yer varmı (istanbul)

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

S^3 Genel bölümde üst konularda hatta bu konunun altında veya üstünde dowrage işlemini yapmalısın biraz gıcırtılı bir iş müsait olsam yapardım ama uygulama çevirisine daldım o konuya bak ordan yardım iste maxicep ailesi olarak ellerinden geleni yapacak arkadaşlarımız var emin olabilirsin.

Bana pek yararı olmaz ama çok uğraşmışsın, uğraştığına da değiyor zaten MaxiPDA daki türkçeleştirmeyi en iyi yapanlardansın. Birde bildiğin exe decompiler varmı ARM assembly kodlarını gösteren? Ben ARMu diye bir program buldum ama kodlar düzenlenmiyor.

inanın arkadaşlar bu türkçeleştirme işi o kadar zorki hele benim gibi cep telefonundan yapmaya çalışıyorsanız çok dikkat etmeniz gerekiyor yoksa sil baştan yapmak zorunda kalıyorsunuz ama ben zevk alarak yapmaya çalışıyorum şu anda iki tane proğram var elimde ikisini birden uğraşıyorum hemen hemen yarı oldu sayılır bitirince paylaşacam