noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Son sürüm bu isterseniz bunu çevirin: http://www.maxicep.com/symbian-3-vi...mdvr-v1-28-0-s60v3-s-1-s-3-signed-633354.html
İşte bu süpermoderatorümüzden son sürüm bir uygulama Dil dosyası SymDVR.rsc 150 satır ve kısa kısa kelimeler 30 dk temiz ve popüler bir uygulama
ilgin için teşekkürler yakında cep üzerinde çeviri de anlatacağım O zaman cevirirsin acele etmeyin arkadaşlar yavaş yavaş sabrinizi bitirmeyin sıkmayin kendinizi
pcdeki gbi kolay yöntemleri varmı peki.telde hex ten başka yol yok diye biliyorum
Kardeşim symdvr 1.28 çevirdim. linkini atayım zahmet olmazsa bi kontrol etsen varsa eksiğim söyle onları giderip öyle yayınlayayım.
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde şu kelimelerin anlamını bulamadım:
write gpx track
big track
olmaz olur mu aynısı tel içinde de var ama tel üzerinde çevirmek daha doğrusu yazmak çok zaman alır ancak küçük basit uygulamalar olabilir
---------- Eklendi @ 14:13:36 ---------- Yazıldı @ 14:01:56 ----------
Çeviri gerçekten çok güzel açıkçası bu kadar kaliteli beklemiyordum
satır 8.02 Tümünün işaretini kaldır değilde Tüm işaretleri kaldır yazsan daha güzel çünkü telefonun genel seçiminde böyle yazıyor
satır 8.5 tel. video oynaticısı yerinse sadece Video Oynatıcısı yaz aynı hesap ama kısa ve net ve mümkün olduğu kadar kısaltma kullanma
Satır 8,8 depola dan kastın Kaydet mi ?
hani symDVR uygulamasına girdiğinde bi storage bide favourite diye bölümler var. işte storage ye depola yazmışım yanlışlıkla. ona depolama alanı desem daha iyi olmazmı sence?
birde şu kelimelerin anlamlarını bulamadım
gpx track
write gpx track
big track
Bu uygulamayı hiç kullanmadım bazı kelimelerin anlamları uygulamayı kullandıktan sonra daha iyi anlaşılıyor track parça anlamına geliyor big track büyük parça ok de nerde geçiyor bu kelimeler ona göre yapmak lazım olsun şimdilik bu haliyle çok güzel
Çeviridğin uygulamayı telefona kurup test ediyorsun dimi ?
olmaz olur mu aynısı tel içinde de var ama tel üzerinde çevirmek daha doğrusu yazmak çok zaman alır ancak küçük basit uygulamalar olabilir
başka uygulama varmı çevrilecek
birde maxipda ya nasıl girebiliriz
10 15 uygulama çevir sonra konsey toplanır
ozaman verde bi on uygulama çevireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?