Uygulama ve oyun kıtlığı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sh0ck

Üye

Evvet, Aynen katılıyorum . Android bölümü çok sakin. Buralardayken tartışmalar olurdu, atraksiyon olurdu beh. .

XDA Developers'a yöneldim şu ban yediğim 1 hafta boyunca.. adamlar bomba. Aşmışlar artık.. Bir sürü Custom Rom var. Hangisini kursam diye şaşırıyorsunuz.

S60 v5 çok tutuldu 5800'ın çok ucuzlamasından dolayı ve çok fazla CFW'ler çıktı. Fakat S^3'e kimse destek vermiyor, vermek istemiyor. Kim yazdığı şeyleri baştan yazmak isterki? S^3 için kaç CFW Çıktı allah aşkına.. Henüz daha erken demeyin, 6 ay oldu.

S^3 Bölümündeki konularda işlek, ama sadece tartışmalarla, laf dalaşlarıyla...

@Uruloki;
Yoo. Aslında uğruyorum.. Ama konulara cevap vermek istemiyorum..

inş. anna geldikten sonra oyunlar artar :S

Εthnic

Üye

XDA Developers'in android uygulamasi var bende cok kullanisli ama biraz ingilizcem olsa daha iyi olacakti..

Konu Sahibi
arkadaslar bırakın şu anna muhabbetini yaa..adamlar kandırıyor bizi..daha anna çıkmadan milletin ağzına belle yi verdiler millet onu konuşuyor.nokia ne yaptığını bilmiyor artk.

----------Eklendi @ 17:49:50 ---------- Yazıldı @ 17:49:08 ----------

Bu arada shock ta çok haklı.bende htc desire HD hayranıyım.

AYNA

Üye
Nokia, 7.000 İşçi Çıkartıyor!
adamlar işçi çıkarıyo wp'ye odaklanıyorlar ne programı uygulaması tabi uygulamaları geliştiriciler çıkarıyor ama siz geliştirici olsanız nokia işçi kovarken wp'ye odaklanmaya başlarken symbianamı uygulama üretirsiniz yoksa android ya da wp ye mi????
düşünün artık.
.

Konu Sahibi
off off benmde bi htc tlfnumun olması lazım :P

nonamex

Üye
Symbian'ın fişi çekildi siz hala oyun uygulama çıkacak diyorsunuz

Konu Sahibi
napalm işte azck da olsa umut var :P

_ardaa

Üye
az önce tron efsanesini izliyordum bi baktım çocuk elinde n8 ile çelik kapıları açıyor şifreler kırıyor, normalde filmlerde iphone falan olurdu ama demek nokia paraya kıymış reklam yaptırmış buda nokia'nın henüz symbianlardan vazgeçmediğinin bir göstergesi olabilir belki

sh0ck

Üye

Flmin eleştirilerini okudum, Hiçlik gösterisi diyolar.Oyunculuk ve senaryo çok berbat diyolar. Senin yorumun nedir ?

----------Eklendi @ 10:36:00 ---------- Yazıldı @ 10:35:45 ----------

Flmin eleştirilerini okudum, Hiçlik gösterisi diyolar.Oyunculuk ve senaryo çok berbat diyolar. Senin yorumun nedir ?

_ardaa

Üye

senaryo güzel ama kurgulama kötü ve senaryoya göre filmin süresi çok kısa sanki aceleye getirilmiş gibi, oyunculuk fena değil mutlaka izlenmesi gereken bir film diyemem, izlemezsen çok şey kaçırmış sayılmazsın.

symbian fisi cekti bitkisel hayata gecti

Konu Sahibi
heryerde symbian fişi cekldi dyolar bktm ya .

Konu Sahibi
geçen delrms bi sekilde konu acmstmda smdi iyiym tlfnumu sevyrm nyse teskkrler iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...