slant1111
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ovi Mağaza'da yeteri kadar oyun ve uygulama var. Burda paylaşılanları çoğu satın alınarak paylaşılıyor. Şu anda da pek satın alan yok. Ya da alınıyor, paylaşılmıyor. Bu konu forumda epey konuşulmuştu.
birileri paraya kıyacak ama bence oyun satma bana saçma geliyor adam o kadar para versin bide oyuna uygulamaya para versin saçma bence
nokia ya güvenim kalmadı telefonu yeni aldığım için değiştiremiyorum malum aileye laf anlatılmaz bu konularda
saçma tabi ama şöyle birşey var, telefonu satan firma farklı uygulamaları oyunları yapan firmalar farklı, mesela nokia her symbian^3 uygulaması başına belli bir miktar para ödese firmalara uygulama yaptırsa ve bizlere ücretsiz olarak sunsa süper olur hem uygulama sayısı artar hemde bütün taraflar karlı çıkar, ama ben anna'dan ümitliyim biraz daha artacak uygulamalar diye ümit edyorum.
Saçmalamayın arkadaşlar.. Ovi'deki uygulamaları bende biliyorum, inşaat cetveli, traş makinesi, dokununca balon çıkartan gereksiz uygulamalar, vuvuzella ......<br />
<br />
Böyle uygulamalar olldukça nokia yerinde saymaya devam edecek. Ve girin kendiniz bakın gamelofta. Kaçtane HD oyun çıkarmışlar diye bir bakın.Gerçeği görün.<br />
<br />
<br />
6 aya yakın "PR 2.0" Bekledim, Ve N8 almamdaki en büyük etken bu oldu. Ve 6 ay sonra, Portre QWERTY'nin yaza doğru geleceğini öğrendim. Ve Bastım tekmeyi.<br />
<br />
Dendiği gibi, "anna"sınıda alıp gitsin..<br />
<br />
Hiç olmadı imzama bakın, biraz ibret almanızı dilerim.<br />
<br />
Nokia bu politikayla devam ederse, 2 sene sonra symbianın pazar payı tarihe karışacak.Ki zaten microsoft ile yaptığı anlaşma ile bunu kanıtladı.<br />
<br />
<br />
Gerekli Uygulama desteği, Oyun desteği, firmaların desteğini almadan; Nokia Yerinde Saymaya devam edecek. İsterse 1 gb ram olsun.. Symbian için Büyük çaplı oyunla çıkmadıkça benim için nokia hiç birşey.<br />
<br />
<br />
Bu mesajı tartışma çıkarmak için yazmıyorum.Başka taraflara çekilirse cevap verme niyetinde değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?