Uygulama ve Oyun Bölümünde Paylaşım Yapan Arkadaşlar Bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ve Oyun Bölümünde Paylaşım Yapan Arkadaşlar Bakar mısınız?
Uygulama ve oyun bölümünde bir şeyler paylaşan arkadaşlardan bir şey arz edecektim... Ben ve benim gibi telefonunu hackleyemeyen veya hacklemeyen arkadaşlar için paylaştığınız şeyin signed veya unsigned olduğunu başlıkta belirtirmisiniz acaba. Yorumları okumak zorunda kalıyoruz veya uğraşıp telefona atıyoruz çalışmıyor bir sürü iş. Eğer signed veya unsigned olduğunu başlıkta belirtirseniz çok makbule geçer. :hmmm

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet haklısın aslında ama zaten yazıyorlar, hatta başlıkta uygulamanın adı yazıp büyük harflede signed yazar. ama bana şimdiye kadar denk gelenleri söylüyorum... Sizleri bilemem tabi.

celibar

celibar

Üye
genelde yayılıyor fakat yaymayanlarda oluyor.signed veya unsigned yazmayan konularda diğer kişilerin yorumuna bakarak signed olup olmadığı belli olur.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat ederseniz yazanlar var ama yazmayanlarında olduğunu görürsünüz :D
Çok zor mu bir şey istedim :D :D :D :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu aldığımız yerde yazıyorsa bizde yazıyoruz,yazmıyorsa yazamayız tabii ki..

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Deneyemediğiniz için yazamassınız tabiki

celibar

celibar

Üye
herkes her paylaştığı programı deneyeceği telefonu yoktur ve her paylaştığı programı deneme zorunluluğu bulunmamaktadır.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Neyse konu saptı. Benim amacım uygulama veya oyun paylaşan arkadaşların bizim gibi telefonlarınu hackleyemeyen insanların da olduğunu bilerek paylaşım yapmalarını istiyorum tek isteğim bu ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
başlıkta dediğiniz şey zaten belirtiliyor, oyunların çoğu java oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt