Aslında ipod touch 4g de alabilirsin.ama gio da işini görür. Sim desteği yok maalesef :(
15097 Üye kerim336' Alıntı: Aslında ipod touch 4g de alabilirsin.ama gio da işini görür. Genişletmek için tıkla ... Sim desteği yok maalesef
kerim336' Alıntı: Aslında ipod touch 4g de alabilirsin.ama gio da işini görür. Genişletmek için tıkla ... Sim desteği yok maalesef
Kerim. Üye Penci Hoca' Alıntı: Sizce android tel ucun en iyi uygulamalar hangisi?? Ben android kullanmadim o yuzden soruyorum!!! Genişletmek için tıkla ... Şimdi bilmem ki.bir sürü uygulama var
Penci Hoca' Alıntı: Sizce android tel ucun en iyi uygulamalar hangisi?? Ben android kullanmadim o yuzden soruyorum!!! Genişletmek için tıkla ... Şimdi bilmem ki.bir sürü uygulama var
SeniGördüm Üye Penci kardeşim yazarken düzgün yazsan güzel olmazmi?ucun nedir türkçemizi güzel kullanalım lütfen
15097 Üye SeniGördüm' Alıntı: Penci kardeşim yazarken düzgün yazsan güzel olmazmi?ucun nedir türkçemizi güzel kullanalım lütfen Genişletmek için tıkla ... bende soyleyecektım ama şiveden kaynaklanıyordur diye soylemedim
SeniGördüm' Alıntı: Penci kardeşim yazarken düzgün yazsan güzel olmazmi?ucun nedir türkçemizi güzel kullanalım lütfen Genişletmek için tıkla ... bende soyleyecektım ama şiveden kaynaklanıyordur diye soylemedim
Kerim. Üye SeniGördüm' Alıntı: Penci kardeşim yazarken düzgün yazsan güzel olmazmi?ucun nedir türkçemizi güzel kullanalım lütfen Genişletmek için tıkla ... Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende
SeniGördüm' Alıntı: Penci kardeşim yazarken düzgün yazsan güzel olmazmi?ucun nedir türkçemizi güzel kullanalım lütfen Genişletmek için tıkla ... Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende
SeniGördüm Üye kerim336' Alıntı: Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi oldu
kerim336' Alıntı: Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi oldu
Penci Hoca Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende Genişletmek için tıkla ... aynen!!! Benin Turkcem çoh kötu!!! Özür dilerim.
kerim336' Alıntı: Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende Genişletmek için tıkla ... aynen!!! Benin Turkcem çoh kötu!!! Özür dilerim.
15097 Üye kerim336' Alıntı: Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende Genişletmek için tıkla ...
kerim336' Alıntı: Kendisi türkmenistanlı.yazdığı her mesajda mutlaka birisi soruyor - - - Eklendi - - - Ezberledim bende Genişletmek için tıkla ...
SeniGördüm Üye Penci Hoca' Alıntı: aynen!!! Benin Turkcem çoh kötu!!! Özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... sorun değil kardeşim zamanla öğrenirsin
Penci Hoca' Alıntı: aynen!!! Benin Turkcem çoh kötu!!! Özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... sorun değil kardeşim zamanla öğrenirsin
Penci Hoca Üye Konu Sahibi SeniGördüm' Alıntı: sorun değil kardeşim zamanla öğrenirsin Genişletmek için tıkla ... rica ederim.
15097 Üye Penci Hoca' Alıntı: rica ederim. Genişletmek için tıkla ... Niye rica ettin ki şimdi neyse boşver