Androidli tellerin şarj süreleri??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Androidli tellerin şarj süreleri??
Arkadaslar hale karar veremedim bi android isletim sistemli tel almak isteyorum!!!
Ama okadar param yok..
Bi telden genelde isteklerim su
1.şarj süresi uzun olsun
2.Kasma(donma) az olsun
3.Uygulama açma sikintisi olmasin(oyun istemiyorum. Telde hiç oyun oynamam!!)
4.Fiyati uygun olsun(400-550tl)

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Galaxy Ace-550tl
Fiyatın üstüne biraz daha çıkabilirim dersen, Xperia Ray-630tl

Kerim.

Kerim.

Üye
Veya gio 400tl

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende chacha var suan. 545e aldim gayet iyi sarj omru var uygulama acma sikintisi yok ama telefon hafizasi az fazla uygulama yuklemeye gelmiyor ama isten anlarsan hafiza kartina yonlendirirsin direkt sikinti olmaz. ace alirsan hem ram sikintisi cekersin hem de hafiza onda da cok denemez. baska duzgun bi model de gelmiyor aklima

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
o fiyata en iyisi neo v

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş sakın galaxy ace alma.Android tellerin yüz karası.Androidden soğursun.Neo V al .

halilcan5594

halilcan5594

Üye
şarj süresi dersen android den vazgeçeceksin.
nokia'nın yeni işletim sistemi olan symbian Belleye sahip bir akıllı telefon almanı öneririm.
nokia 603 al pişman olmazsın.

avcitalip

avcitalip

Üye
o fiyata donmayan kasmayan her oyunu açan şarzı uzun giden androidli bir telefon istiyorsunuz :hmmm ace önerenleri hiç anlamıyorum :off:

ace donmuyor mu ? benim s3'üm bile bazen takılıyor !

ace her oyunu açıyor mu ? koyun bakalım güzel bir oyun !

ace'nin şarzı iyi gidiyor olabilir onu bilemem ama gittiğini sanmam

bak kardeşim bende s3 var bu cihazda bile arada takılmalar oluyor ve şarz konusuna gelirsek eğer çok oyun oynamazsam gün sonunda şarjım %45 falan oluyor :oke: yoğun kullanımda ise 6-7 saat gider diye umuyorum eğer telefonun şarzının çok iyi gitmesini isterseniz ben en az 8 gün gidecek şekilde ayarlıyabiliyorum fakat telefonu hiç kullanmamanız gerekiyor :( tabi ben telefonumu rootlarım işlemcimi 200mhz max a çekerim derseniz orasını bilemem :) ama en çok gücü ekran çekiyor bununda altını çizeyim

her neyse bence 700 TL ye gold'dan wonder alın size en uygun cihaz o :oke:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
o fiyata donmayan kasmayan her oyunu açan şarzı uzun giden androidli bir telefon istiyorsunuz :hmmm ace önerenleri hiç anlamıyorum :off:

ace donmuyor mu ? benim s3'üm bile bazen takılıyor !

ace her oyunu açıyor mu ? koyun bakalım güzel bir oyun !

ace'nin şarzı iyi gidiyor olabilir onu bilemem ama gittiğini sanmam

bak kardeşim bende s3 var bu cihazda bile arada takılmalar oluyor ve şarz konusuna gelirsek eğer çok oyun oynamazsam gün sonunda şarjım %45 falan oluyor :oke: yoğun kullanımda ise 6-7 saat gider diye umuyorum eğer telefonun şarzının çok iyi gitmesini isterseniz ben en az 8 gün gidecek şekilde ayarlıyabiliyorum fakat telefonu hiç kullanmamanız gerekiyor :( tabi ben telefonumu rootlarım işlemcimi 200mhz max a çekerim derseniz orasını bilemem :) ama en çok gücü ekran çekiyor bununda altını çizeyim

her neyse bence 700 TL ye gold'dan wonder alın size en uygun cihaz o :oke:

ben teli oyun ucun almam!!!
Telde asla oyun oynamam!!!

MaxipmaN

Üye
ace plus al

avcitalip

avcitalip

Üye
ben teli oyun ucun almam!!!
Telde asla oyun oynamam!!!

oyunu donanım açısından örnek olarak verdim,ace plus ve ace'da HD video izlenmez v.s v.s git wonder al arada 100 TL oynuyor goldda 700 TL

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Android tercih etme sebebinizi bilemiyorum ama istediğiniz fiyatlarda sıfır veya sıfır ayarında şarj süresi iyi olan pek android cihaz bulamazsınız herhalde. Belki Galaxy mini tarzı ekran çözünürlüğü düşük cihazlar olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt