uygulama satın alabilmek için SANAL KREDİ KARTI ?

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
uygulama satın alabilmek için SANAL KREDİ KARTI ?
Arkadaşlar birisi açıklasın lütfen hiç bir şey alamıyorum..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biraz daha açıklayabilir misin?

Churchil

Üye
Garantinin paracard web diye sanal karti var garanti internet subesinden hesap acabilirsin ..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sanal kredi kartı Bankanız tarafından size veilen kredi kartını kullanan fakat tamamen farklı bilgileri olan ve kullanıcı tarafından ister müşteri hizmetleri başvurusu ile isterseniz internet şubesi kullanılarak açılan kredi kartıdır.

Kullanmadan önce istediğiniz limiti koyuyorsunuz ve kredi kartı bilgisi gerektiğinde Normal kredi kartınızı değilde sanal oluşan kredi kartı bilgilerinizi veriyorsunuz.

Ardından kart limitinizi sıfırlayıp kullanımını dondurabiliyorsunuz.

Ben önceleri Finansbank Cardfinans ile yapmıştım şimdi Teb Bonus ile kullanmaya devam ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Sanal kredi kartı Bankanız tarafından size veilen kredi kartını kullanan fakat tamamen farklı bilgileri olan ve kullanıcı tarafından ister müşteri hizmetleri başvurusu ile isterseniz internet şubesi kullanılarak açılan kredi kartıdır.

Kullanmadan önce istediğiniz limiti koyuyorsunuz ve kredi kartı bilgisi gerektiğinde Normal kredi kartınızı değilde sanal oluşan kredi kartı bilgilerinizi veriyorsunuz.

Ardından kart limitinizi sıfırlayıp kullanımını dondurabiliyorsunuz.

Ben önceleri Finansbank Cardfinans ile yapmıştım şimdi Teb Bonus ile kullanmaya devam ediyorum.

Güzel bir açıklama olmuş :good:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaş kayıp.:hmmm

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar googledan bir çok bankanın sanal kredi kartına ulaştım ama hepsinde sadece açıklama var beceremedim. Açıklamaktan kastım buydu. Ve benim ziraat bankasının banka kartı var. Durum böyle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet şimdi oldu, :oke: mağazadan alışveriş yapabilmen için kredi kartı gerekli, maalesef hesap kartı ile uygulama satın alma henüz aktif değil. Sanal kart kullanımını ise arkadaş yukarıda açıkladı. Sanal kart oluşturabilmen için örneğin; worlcard kullanıyorsun yapıvekredi bankası internet şubesinden ilgili kredi kartına binaen sanal kart oluşturup alışverişlerde bu kart bilgilerini kullanıyorsun.

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar googledan bir çok bankanın sanal kredi kartına ulaştım ama hepsinde sadece açıklama var beceremedim. Açıklamaktan kastım buydu. Ve benim ziraat bankasının banka kartı var. Durum böyle

Öncelikle kredi kartı ve internet bankacılığı müracaatı yapıyorsun, daha sonra internet bankacılığına girip kredi kartı işlemleri adımından kredi kartına bağlı sanal kart tanımlıyorsun, ve kullanmaya başlıyorsun ...

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bankamatik kartıyla da oluyor mu ?

Üst Alt