cesurpolis61
Üye
öncelikle tüm emeklerinizden dolayı teşekkürler forumdaki ilgi ve alakanız içinde minnattarız 1- bu rehber konusunda legal veya illegal onu bimiyorum ama daha önceden de belirttiğim android de cıa ve kim arıyor gibi bi kaç yazılım var ve genelde çalışma sistemleri aynı malum sim hafızamız 250 kişiyle sınırlı telefon hafızasını kullandığımızda cihaz değişikliğinde bi şekilde mevcut numaralarımız siliniyor tüm numaraları kopyalamaktan eriniyoruz ve kaybolup gidiyor bahsettiğim bu uygulamanın en büyük avantajı rehberinizde silinmiş yada kayıtlı olmayan biri sizi aradığında kullandığı alt yapıda bu numara kayıtlarda var ise size kim aradığını belirtiyor eğerki hukuki yönden yasal değilse neden android de hala kullanılıyor 2- yukarda belirttiğim simple tv olayı windows phone için böyle bir tv uygulaması mümkün olabilirmi dünya genelinde yayın yapan tv kanallarının http....(m3u)şekinde adresleri var biz bu güncel çalışan adresleri kendimiz girsek ve izleyebilsek bu mümkünmüdür@cesurpolis61 Öncelikle selamlar,
Sizinle uygulama geliştirme konusunda konuştuğumuzda gizli rehber fikri üzerinde duruyorduk. Sanırım ben yanlış anladım ki uygulamanın amacı olarak kişisel, güvenlikli bir rehber yaratma olduğunu düşünmüşüm. Amacın bilinmeyen numaralar olduğunu anlamamışım. Böyle bir uygulama hukuk kurallarına da uymaz, ahlak kurallarına da ki şu da var o numaraların %90'ı doğru değildir
Akbank'ın uygulamasını çıkardıktan sonra, Passaparola'yı çıkartacağız inşallah. Sonrasında da planları açıklarız.
İyi günler.