cesurpolis61
Üye
uygulama geliştiricilerden isteklerimiz (mağazada olmasını istediğimiz uygulama oyun vs istekler)
malum bizlerin uygulama, oyun gibi konularda bilgi sahibi olmadığımız için hem kendini ön plan çıkaracak hemde bizim isteklerimizi karşılayacak arkadaşlara yönlendirici olması için isteklerimizi yazsak en çok istek alan uygulamaları ön plana çıkarsak diye düşündüm örneğin ben atalay arkadaşımızdan android de bulunan cıa, kim arıyor gibi bi rehber uygulaması istemiştim benim olmazsa olmazım arasında senin rehberinde olmayan kişiler seni aradığında bu uygulama sayesinde eğer seni arayan numara sistem kayıtlarında varsa kime ait olduğunu öğreniyorsun hatta ben tesadüfen numara sorgulayarak tanju çolak,eren talu, erman toroğlu gibi ünlülerinde numaralarına ulaşma imkanın oldu bu işin araştırma boyutu tabiki ama en çok işe yarar tarafı şuki:
daha önce rehberinizde kayıtlı olan ve sonrasında bi şekilde numarası silinen arkadaşlarınız sizi aradığında onlara kem küm etmek yerine proğram sayesinde kimin aradığını çağrıyı cevaplamadan görebiliyorsunuz ve bi nevi pot kırmıyosunuz...
daha önce rehberinizde kayıtlı olan ve sonrasında bi şekilde numarası silinen arkadaşlarınız sizi aradığında onlara kem küm etmek yerine proğram sayesinde kimin aradığını çağrıyı cevaplamadan görebiliyorsunuz ve bi nevi pot kırmıyosunuz...

Sss yi ben açmıştım