uyg. kapandı (AppArcServerThread)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
uyg. kapandı (AppArcServerThread)
6600 ım açılır açılmaz kartta oldugunu anladığım
uyg. kapandı !
AppArcServerThread
yazısı çıkıyor tmama tıkladığım halde tekrar tekrar çıkmaya devam ediyor telefonun menusu dahil hiçbir yerine giremiyorum fakat hafıza kartını çıkarınca hiçbir arıza olmuyo. birde telefonu bilg. bluetoothla bağlayında e: sistemine girip oradan dosyalarımı çekebiliyorum.
hiçbişi anlamadım bu işten ben.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
telefon ve sime zarar vermeden nası hafıza kartına format cekebilirim (telefonu açıp kapatabiliyorum sadece!) kart okuyucumda yoq..

şimdiden teşekkurler..

Tanıdığın bir arkadaşın cep telefonunda dene bir de.

ExSaLaNs

Üye
Hoca Tele 1 format cek bence...

Hafıza kartına cekmek istiyorsanda baska birinin teline tak o zman cek

N3O

Üye
formata gerek yok kardeş aynı hata bugün bednde oldu düzeltim need for peed most wanted yüklerken oluyor bu hata ve bidaa tel açlrken hep bu hatayı veriyor cardınuı aça system klasörüne gir onun altında apps klasörü var içine gir nfs most wantedi sil

başka tele tak format at ama 6600 olmasın oda aynı sorun olabilir

Konu Sahibi
N3O kardeşim eywallah.. 128mb lık kartı kırmaktan kurtardın beni walla. Nfs si yüzündenmiş görüonmu.neyse halloldu çok teşekkur ediorum. mersii...

tantini

Üye
hani sorunun ne olursa olsun; (kisaltma seklinde de olsa...) argo we küfür benzeri sözler okumak istemiyoruz...

yanlislarimizi düzeltelim... saygilar...

mertal

Üye
kardeş bu sorunun aynısı benim telefondada oldu nokia 6600, most wanted yükledikten sonra telefon açılışta bu sorun çıkıyor,menüye giremiyorum hiç bi işlem yapamıyorum,gerçi yukarıda n30 isimli üye açıklamış ama,daha açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız çok güzel olur

mertal

Üye
kardeşler sorun çözüldü,olmayan ilginize teşekkürler

arkadaş telefona virüslü program yüklemişsin yapacagın iş memory kartı tamamen sildireceksin tabiki bilgilerde gitmiş olacak aynı sorun benim başımada geldi

bymen07

Üye
arkdasım bu sorunu bende cok yasadım ve sonunda tecrube sahıbı oldum.bu olayın virusle mirusle falan alakası yok sorun rsc yani uygulmanın dil dosyasından kaynaklanıyor.ornegin ingilizce programı turkceye cevirdiginizde turkce karakter kullanırsanız örnek=i yerine ı o yerine ö gibi seyler yazıldıysa veya yanlıs cevirilmis program yuklerseniz telefonunuzun aklı karısır ve surekli ( AppArcServerThread)
der.sorunu duzeltmek icin hafiza kartınızı kartokuyucuya takın sistem dosyasına girin app dosyasından enson hangi programı yuklediyseniz onu silin benim bildiklerim bunlar

UuR_39

Üye
saol bende bı denıcem

bence de arkadaş haklı bir de başka bir 6600 telefonda denemelisin sorun devam ederse eğer telefonu aldığın yere götürmekte fayda var.

mservank

Üye
benim anlamadığım sorun hafıza kartında oyun da orada ve kart takılı iken hiç bir şey yapamıyorum diyor ama niyese girmiş silmiş anlamadım gitti valla

" "
sitesinden çevirdim E: deki recogs klasörünü silin sorun çözülüyor

bendede olmuştu hafıza kartyına bence bi biçimlendir başın dişin ağrımasınnn..

Emperian

Üye
formanttan yanayım, oda olmazsa baika bi fikrim yok. Ama düzelir yani böyle kalacak deil ya

most wanted ı sildim yine olmuyor yine giremiyorum menüye hata hiç birine giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...