üyemiz neocleric 'in yaptığı kaza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
üyemiz neocleric 'in yaptığı kaza
üyelerimizden şiirleriyle ünlü değişik cvplarıyla bizi güldüren neocleric trafik kazası geçirdi , kendisi çok şükür sıyrıklarla kurtuldu ve hiçbirşeyi yok fakat arabası hurda oldu hemen fotoğrafları sizinle paylaşıyorum .
bu arada yeni ehliyet almıştı onuda belirteyim;)

allah korumuş ve yaşayacak günleri varmış diyorum takla attıktan ve araba şu hale geldikten sonra ona hiçbirşey olmamasının açıklaması bu olsa gerek ..

çoook geçmiş olsun neocleric ;)

jöly

Üye
ben bu fotoğrafları ilk gördüğümde şok olmuştum verilmiş sadakası varmış çok ucuz atlattı kazayı tekrar geçmiş olsun neocleric

Yasminozz

Yasminozz

Üye
verilmiş sadakası varmış valla ucuz atlatmış.......:oha:

çok çok geçmiş olsun.......:maxicep:

UndeRqRo.uNd

Üye
Cok gecmiş olsun kardeşimize. Trafik hata affetmiyor ve geri dönüşu olmuyor. Acil şifalar tekrardan

cllgr

cllgr

Üye
geçmiş olsun cana gelecegine mala gelsin.büyük geçmiş olsun bayagıda büyük kazaymış arabanın durumuna bakılırsa.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Allah korumuş walla
büyük geçmiş olsun

impavidus

impavidus

Üye
Çok geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin...

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun Allah Korumuş, bu arabadan kurtulmak Allahın büyük mucizesi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Göreceği günler, yiyeceği - yedireceği ekmek varmış, Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.

lfp20

lfp20

Üye
geçmiş olsun kardeş allah korumuş senii

hasisa

hasisa

Üye
geçmiş olsun

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
geçmiş olsun... :(

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
geçmiş olsun

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Çok geçmiş olsun . Araba haşat olmamış ama kendi iyiyse sorun yok ..

neocleric

Üye
hepiniz saolun arkadaşlar çok tşk ediorm werilmiş sadakam warmış allah korudu ben de döndüm artık siteye

Caine

Caine

Üye
benim kaza oldugu gün haberim oldu. geçmiş olsun dileklerimi göndermiştim ama sitedeki bu konuyu yeni gördüm. genede tekrardan hoş geldin. umarım herşey yolundadır.
bence dua et ki bmw ile kaza yaptın. cidden sağlam araba. baska bir otomobilde düşünmek bile istemiyorum. neyse allah her zaman yardımcın olsun. inşallah bundan sonra daha dikkatli olursun kardeşim. kendine iyi bak. sağlıcakla kal

karides

Üye
Ben bilirim trafik kazasının ne demek olduğunu. Hayatınız bir kaç saniye içerisinde kararıyor. Ne olduğunu bile anlamadan şoka giriyorsunuz. Sonrasını ne siz sorun ne de ben anlatayım.
Çok çok geçmiş olsun kardeşimize.

irun

irun

Üye
çok geçmiş olsun, resimleri görünce şükret yani haline..
herkes bu kadar şanslı olmayabilirdi..

__Midas__

__Midas__

Üye
Geçmiş olsun kardeş,allah seni sevenlerine bağışlamış,.

karides

Üye
Kesinlikle "Caine"nin dediği doğru. Biraz da araba kurtarmış. Valla bu kazayı bir temprayla yapmış olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Ben 302'nin içerisindeydim ve resmen haşat olmuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt