GuitaristBoy
Üye
sahte üyelik kullanımı yakaladım seni

sahte üyelik kullanımı yakaladım seni

Onlar bizden Oğuzhan korkma...
Ya Metin, bu "Revengefull" isimli üyelik kokuyo abi, taze değil bu bayatlamış..
kimse almaz bunu![]()
Tutarsızlık görüyorum ? Ben Revengefull değilim.
Bu 5000 eder hacı..
baksana daha sıfır kilometre gıcır gıcır...![]()
Ha bak bu mesajı okuduktan sonra aklıma geldi. Ben 2 kere Maxi Star 1 kerede ayın üyesi oldum. 10.000 den başlatıyorum beylerBende satayım ya.Ayın Üyesi olarakta bilinirim.Android bölümünden tanınırım zaten.50 gayme kâfi![]()
Tutarsızlık görüyorum ? Ben Revengefull değilim.
- - - Eklendi - - -
Ha bak bu mesajı okuduktan sonra aklıma geldi. Ben 2 kere Maxi Star 1 kerede ayın üyesi oldum. 10.000 den başlatıyorum beyler

Üstü kalsın yigen...![]()

MaxiStar![]()

sıra böyle 

Maxi Star yarışması. Yöneticiler düzenliyor. Normalde yönetici olanlar katılamıyor. Ben yönetici olmadan önce 2 kere oldum. 4 kere düzenlendi. 1 ine katılmamıştım zaten. Üyeler sitenin en popüler üyesini seçiyor. Maxicep bloknotları, rütbe ve renkli nick kazanıyor kazanan kişi.
- - - Eklendi - - -
Ama ilk yarışmayı yönetici olan diablos kazanmıştı. O zamanlar yeni üyeydim zaten tanınmıyordum. ilk 10 a girmiştim ama. Kurallara göre yönetici girip girememesini sağlayabiliriz. Kuralları hazırlayan biziz zaten
- - - Eklendi - - -
Diablos, minoo , Revengeful, Revengefulsıra böyle
- - - Eklendi - - -
Biraz daha reklam yapalım
Co-Admin Adminlige Gecmek İcin Bi Rütbe Dimi ?

Maxistar yarışmasına isteyen katılabilir. (50 mesaj sınırı gibi kurallar koyuluyor)
Yönetici olma konusuna gelirsek:
http://www.maxicep.com/site-hakkind...oderator-olmak-isteyenlere-duyuru-418387.html
O Yazıyı Okudum O Zaman 10 Sene Sonra Falan Oluruz