...
Baydırman Moderator Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... varsa anlat
Baydırman Moderator Konu Sahibi Fx.sasser' Alıntı: botlara bıçak verivermişti abim, bıçakla kesiyorlardı beni Genişletmek için tıkla ...
Fx.sasser' Alıntı: botlara bıçak verivermişti abim, bıçakla kesiyorlardı beni Genişletmek için tıkla ...
DeV/AsA Üye Rehinelerin oyundaki amacını anlamadığımız yıllar.Kurtarmak yerine öldürüyorduk.(cs_assault)
Baydırman Moderator Konu Sahibi DeV/AsA' Alıntı: Rehinelerin oyundaki amacını anlamadığımız yıllar.Kurtarmak yerine öldürüyorduk.(cs_assault) Genişletmek için tıkla ...
DeV/AsA' Alıntı: Rehinelerin oyundaki amacını anlamadığımız yıllar.Kurtarmak yerine öldürüyorduk.(cs_assault) Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Konu Sahibi Patronun Patronu' Alıntı: Adamlara ateş ettim Genişletmek için tıkla ... bu çok ilginç oldu
Revengeful Emekli Yönetici 10 yıl oldu sanırım başlayalı. İlk gün internet cafe'de arkadaşlar diyor "b42 al b42". Ula ben daha ilk defa oynuyorum b42 nedir ???
10 yıl oldu sanırım başlayalı. İlk gün internet cafe'de arkadaşlar diyor "b42 al b42". Ula ben daha ilk defa oynuyorum b42 nedir ???
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Kantır nasıl bi oyun tavsiye eder misiniz Genişletmek için tıkla ... yaşın tutmuyor