uyarı : sitedeki dosyaların bir cogu hackli telefonlar için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkudan

korkudan

Üye
    Konu Sahibi
uyarı : sitedeki dosyaların bir cogu hackli telefonlar için
maxicep.com a girdiniz . telefonunuza oyun indirmek istediniz . indirdiniz ve bi sorunla karsılasıldı . sertifika hatası veriyo ..

orjinal telefonlar ( hacksiz telefonlar ) bu oyunları calıstırmaz . calıstırabilmeniz için telefonunuzu haack letmeniz gerekiyor .

paylasımda bulunan arkadaslarda uyarmıyorlar hack li veya hacksiz diye .. ona göre dikkatli olun

anılbaran

anılbaran

Üye
ne alakq simdi bu kardeşim

juristokrat

juristokrat

Üye
arkadaş haklı bence de signed unsigned belirtilmeli.herkes hackli telefon kullanmıyor sonuçta.

s_uzun

s_uzun

Üye
bu paylaşım yapanın sorunu değil ki

erdew

erdew

Üye
bencede degil yazabilirde ama sertifakalı pro az telefonu kullanan kiside teline sertifika alacak yada hackleyecek buda zor bisey degil oyun vs yüklemek istiyosan bunu yapmalısın ben şahsen 2ay dayanabildim en sonunda sertifıka aldım sonrada hackledim.

anılbaran

anılbaran

Üye
iyide sertifika almadan hack yontemi çıktıı ordan hacklesinle 2 uygulama yukluyon telefona tamam

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
maxicep.com a girdiniz . telefonunuza oyun indirmek istediniz . indirdiniz ve bi sorunla karsılasıldı . sertifika hatası veriyo ..orjinal telefonlar ( hacksiz telefonlar ) bu oyunları calıstırmaz . calıstırabilmeniz için telefonunuzu haack letmeniz gerekiyor .paylasımda bulunan arkadaslarda uyarmıyorlar hack li veya hacksiz diye .. ona göre dikkatli olun
artık çok basit 2 dakikada tamam bunu denewww.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

Del Rey

Del Rey

Üye
Of... Sırf konu açmak için yazılmış, boşuna zaman kaybı.

Çoğu konuda zaten "Unsigned" veya "Signed" deniyor. Foruma araştırmasını bilen kullanıcılar, hackleme işleminin nasıl olduğunu her zaman öğrenebilirler. Yani, forum aramasını veya Google'ı kullanmak için maymundan biraz daha zeki olmak yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt