mavizeybek Üye ohooo sana da bişi beğendiremiyoz yaw : :hoho: avatrındaki kızın çiçeği tutuş biçimini de ben sevmedim
ohooo sana da bişi beğendiremiyoz yaw : :hoho: avatrındaki kızın çiçeği tutuş biçimini de ben sevmedim
mAd_girL Üye Originally posted by mavizeybek@Sep 9 2005, 07:27 PM ohooo sana da bişi beğendiremiyoz yaw : :hoho: avatrındaki kızın çiçeği tutuş biçimini de ben sevmedim [post=160781]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ya naptıın o çiçek değil bebek hem o onu tutmuo öldürmeye calışıyoo bu arada begenmediğim bişiyin yok hadi :hoho:
Originally posted by mavizeybek@Sep 9 2005, 07:27 PM ohooo sana da bişi beğendiremiyoz yaw : :hoho: avatrındaki kızın çiçeği tutuş biçimini de ben sevmedim [post=160781]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ya naptıın o çiçek değil bebek hem o onu tutmuo öldürmeye calışıyoo bu arada begenmediğim bişiyin yok hadi :hoho:
mavizeybek Üye walla buradan çiçeğe benzettim neyse o zaman avatarda ki kızın psikopatlığını beğenmedim hiny:
PaNTeR Üye Originally posted by mavizeybek@Sep 9 2005, 07:45 PM :gun: [post=160811]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sen de hemem silah çektin hee! :aman:
Originally posted by mavizeybek@Sep 9 2005, 07:45 PM :gun: [post=160811]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sen de hemem silah çektin hee! :aman:
mavizeybek Üye Originally posted by PaNTeR+Sep 9 2005, 07:48 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(PaNTeR @ Sep 9 2005, 07:48 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mavizeybek@Sep 9 2005, 07:45 PM :gun: [post=160811]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sen de hemem silah çektin hee! :aman: [post=160813]Quoted post[/post][/b][/quote] 2:
Originally posted by PaNTeR+Sep 9 2005, 07:48 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(PaNTeR @ Sep 9 2005, 07:48 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mavizeybek@Sep 9 2005, 07:45 PM :gun: [post=160811]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sen de hemem silah çektin hee! :aman: [post=160813]Quoted post[/post][/b][/quote] 2:
Caine Üye avatardaki kızın çene kısmını ve dudaklarını beğenmedim diyecem ama zeybek bizi öldürür D D D kızma abi şaka şaka süper biri :rolleyes:
avatardaki kızın çene kısmını ve dudaklarını beğenmedim diyecem ama zeybek bizi öldürür D D D kızma abi şaka şaka süper biri :rolleyes:
NeedLeFLuff Üye €fsan€L€r ÖLm€z S@D€C€ $€kiL D€ği$TiRiR.. lafını beğenmedim
€fsan€L€r ÖLm€z S@D€C€ $€kiL D€ği$TiRiR.. lafını beğenmedim
PaNTeR Üye Gidenin arkasından üzülmesini beğenmedim... Boşver dostum, yenisi gelir! ; Birini seviyorsan serbest bırak, dönerse senindir... Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır!
Gidenin arkasından üzülmesini beğenmedim... Boşver dostum, yenisi gelir! ; Birini seviyorsan serbest bırak, dönerse senindir... Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır!