NeedLeFLuff Üye Originally posted by Lost_Boy@Sep 7 2005, 02:00 PM fenerbahceli olmamasını ve fenerli olanları begenmemesini begenmedim [post=157686]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın fenerlilere karşı bi kastım yok yaw yanlış anladınız ben ölesine yazacak bişe bulamadıımdan yazdım onu nese ayrıca bu konuda konu dışı yazı yazdıım içinde ayrıca özür dilerim
Originally posted by Lost_Boy@Sep 7 2005, 02:00 PM fenerbahceli olmamasını ve fenerli olanları begenmemesini begenmedim [post=157686]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın fenerlilere karşı bi kastım yok yaw yanlış anladınız ben ölesine yazacak bişe bulamadıımdan yazdım onu nese ayrıca bu konuda konu dışı yazı yazdıım içinde ayrıca özür dilerim
Caine Üye avatarına koyduğu yasağı beğenmedim ama galatasaraylı olması ayrıcalık, zaten her gsli ayrıcalıklıdır ;
avatarına koyduğu yasağı beğenmedim ama galatasaraylı olması ayrıcalık, zaten her gsli ayrıcalıklıdır ;
prince of hell Üye Originally posted by aran@Sep 8 2005, 03:03 PM ne avatarini ne nickini hic birseyini begenemedim [post=159080]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... : savaş ilan ediyorum 2: 2: şaka şaka üsttekinin avatarını beğenmedim
Originally posted by aran@Sep 8 2005, 03:03 PM ne avatarini ne nickini hic birseyini begenemedim [post=159080]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... : savaş ilan ediyorum 2: 2: şaka şaka üsttekinin avatarını beğenmedim
msw Üye Originally posted by hades33333@Sep 9 2005, 12:50 AM üsgünüm ama bişiini beenmemiş diilim.... :wacko: [post=159859]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Eywallah ;
Originally posted by hades33333@Sep 9 2005, 12:50 AM üsgünüm ama bişiini beenmemiş diilim.... :wacko: [post=159859]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Eywallah ;
PaNTeR Üye Originally posted by ScOrPiOn@Sep 9 2005, 07:00 PM avatarını beğenmedim (eskisi daha iyiydi beah) [post=160745]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sağolasın da, ondan da kimse birşey anlamıyordu.. Akrep de dediler, kertenkele de... :'( Ya bu arada asıl konuyu unutmuşum: Geldiği yeri beğenmedim :P
Originally posted by ScOrPiOn@Sep 9 2005, 07:00 PM avatarını beğenmedim (eskisi daha iyiydi beah) [post=160745]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sağolasın da, ondan da kimse birşey anlamıyordu.. Akrep de dediler, kertenkele de... :'( Ya bu arada asıl konuyu unutmuşum: Geldiği yeri beğenmedim :P