Üstteki Üyeyi Sevgilinle Yakaladın Naparsın :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
abi kusura bakma şimdiden:ehe

seni önce yere yatırırdım yüzüstü belinin derisini yüzer limon sıkardım :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
tam adamı geldi
başlayalım önce derisini yüzer kıza tırnaklattırır sonra bir güzel tuz+limon+ekşi ne bulursam üstüne döker sonra baltayla kafasını kopartır saçlarını yakar kafasının altına koyar(kan son kez beyninden geçiceği için gözlerini açabilir) ölü bedenini ona son kez gösterir ve denize atarım(ölüde olsa) :D:D

zaza

zaza

Üye
tam adamı geldi
başlayalım önce derisini yüzer kıza tırnaklattırır sonra bir güzel tuz+limon+ekşi ne bulursam üstüne döker sonra baltayla kafasını kopartır saçlarını yakar kafasının altına koyar(kan son kez beyninden geçiceği için gözlerini açabilir) ölü bedenini ona son kez gösterir ve denize atarım(ölüde olsa) :D:D
ben ne yapardım biliyonmu ilk önce sana kafa göz dalardım alırdım arabaya götürüdüm bizim meşhur mahsene bağırsanda zırlasanda kimse seni duyamaz en sevdiğim şey zincir vurarak işkenceye başlamak kemiklerin kırılana kadar seni zincirle döverdim. sonra suratına yaralar açar kısa süreliğine boğulacak şekilde tuzlu suya daldırırdım kafanı. vücudunda delikler açar kafanı sürekli çakmakla ateşe verirdim ve de en sevdiklerimden biri daha kızarmış yağı kafandan aşağı boşaltır ölümünü izlerdim :naughty:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaaa Soğuyorumm Suuu Cümlelere Bakk :s

zaza

zaza

Üye
ne yapalım buyur bi kahve daha mı iç diyelim :hmmm

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Vesselάm;3291935' Alıntı:
Yaaa Soğuyorumm Suuu Cümlelere Bakk :s

bunlar böyle kabadır abla ben olsam msn ye gel derim sonrası malum:ehe

zaza

zaza

Üye
yok bişey yapmam kardeşimle sevgilim oturuyor ne olacakki:ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İkinizi aynı yatakta gördükten sonra bir daha ne işim olsun ki o yosm.yla, seni öldürsem nolcak kaldırsam nolcak kız olmuş k.hpe yanındaki desen al birini vur ötekine..
Ahiretimi sizin gibi kirli insanlar için feda etmeye değmez..
Allahınızdan bulun der çıkarım...

zaza

zaza

Üye
İkinizi aynı yatakta gördükten sonra bir daha ne işim olsun ki o yosm.yla, seni öldürsem nolcak kaldırsam nolcak kız olmuş k.hpe yanındaki desen al birini vur ötekine..
Ahiretimi sizin gibi kirli insanlar için feda etmeye değmez..
Allahınızdan bulun der çıkarım...
sinirlerime hakim olursam senin yöntemini denerim:ehe

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
:D bişey derdim ama neyse:D

zaza

zaza

Üye
ne diyecen ki erkek erkeğe oturuyoruz:ehe

kızkıza konuşuyorlar bişey yapmazdım:d:

Üst Alt